![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Θέλω απλώς να γνωρίζουν, ποια παιχνίδια στον υπολογιστή σας όπως όλα; Δικό μου είναι Mario. ![]() Ευχαριστώ Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Καλά να παίξω cod4 ενίοτε όταν IIM που να λειτουργεί ως γρήγορα να προχωρήσουμε όταν έχω μια εφεδρική εβδομάδα να αγοράσω ένα wow υπόψη επίπεδο, και τα πωλούν για κέρδος Επίσης, διατηρεί ontop από τους φίλους μου και αν έχετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες (left4dead) θα αποκτήσουν πολύ και να παίζει μαζί τους |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά, όπως και Team Fortress 2. Θα παίξετε πολλά, πολλά έχουν φίλους κι εγώ. Δεν μου αρέσει πολύ singleplayer παιχνίδια. Όταν ολοκληρώσετε μια φορά, τη δεύτερη φορά μέσα είναι συνήθως βαρετή.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μόνη πραγματικά παίζουν παιχνίδια είναι Grid και BF2142, αγόρασε GTAIV, αλλά δεν μπορεί να παίξει ακόμα, μέχρι να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση μου!!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει επίσης το PC-Man πολύ. |
|
| |||
| |||
| Μισώ παίζοντας παιχνίδια singleplayer |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| DDR (Dance Dance Revolution) παιχνίδι για τον υπολογιστή | kathymer | PC & Console Gaming | 0 | 13 Ιουν 2009 22:52 |
| Θα μου Υπολογιστών Εκτελέστε αυτό το παιχνίδι;; | roulette450 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 23η Σεπ 2008 13:31 |
| Παιχνίδι Πρόβλημα: Computer Κατάψυξη | Rude | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 30 Ιαν 2008 08:36 |
| Μπορεί ένα παιχνίδι ελεγκτή τον έλεγχο ενός υπολογιστή; | Ελάιζα | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 27 Δεκ. 2007 03:44 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |