![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok JA pravedan ištanje to znati, koji računalo pobjednik "na psihologiju" kao što je to sve vas? Mine je Mario. ![]() Hvala Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Pa sam igrati cod4 ponekad kad Ijim ment da se radi kao njen brzi kako biste dobili na kad imam slobodnog tjedna i kupiti vau račun razini i prodati za profit Također imajte ontop mog prijatelja i ako su dobili multiplayer igre (left4dead) ću dobiti previše i igrati se s njima |
|
| |||
| |||
| Ja osobno kao Team Fortress 2. Ja ga igrati puno, puno prijatelja ga imaju previše. Ne volim singleplayer igre puno. Kada završite jednom, drugi put je uglavnom kroz dosadna.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedina zaista igrati igre su Grid i BF2142, kupio GTAIV, ali ne može igrati još ga dok ne završi nadogradnju moje!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Također sam kao PC-Man puno. |
|
| |||
| |||
| Mrzim singleplayer igranja igre |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| DDR (Dance Dance Revolution) igara za računalo | kathymer | PC & konzole Igre | 0 | 13. lipnja 2009 22:52 |
| Hoće li moje računalo radi ove igre? | roulette450 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 23. Ruj 2008 13:31 |
| Game Problem: Računalo Hladan | Rude | General Hardware Chat | 7 | 30 siječanj 2008 08:36 |
| Mogu igra kontrolor kontrolu računalo? | Ilija | General Hardware Chat | 1 | 27. prosinac 2007 03:44 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |