![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Csak azt szeretném tudni, melyik számítógépes játékok ugye minden ilyesmit? Mario enyém. ![]() Köszönöm Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Jól játszani cod4 néha amikor iim ment a munka, mint a gyors, hogy a ha van egy tartalék héten veszek egy wow account szinten, és értékesíteni lehetne a profit Azt is tartsa ontop barátaim, és ha kap egy multiplayer játék (left4dead) Én értem is, és játszani velük |
|
| |||
| |||
| Én személy szerint, mint a Team Fortress 2. Azt, hogy sokat játszanak, rengeteg barátok is benne volt. Nem szeretem singleplayer játékok sokat. Ha befejezte után, a második alkalommal keresztül általában unalmas.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen igazán játékokat játszani a hálózat és BF2142, GTAIV vásárolt, de nem játssza le még addig, amíg befejezem én upgrade!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Én is, mint a PC-ember nagyon sok. |
|
| |||
| |||
| Utálom játszani singleplayer játékok |