![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Noriu tik žinau, Kuris kompiuterinių žaidimų jums visiems patinka? Kasykla yra Mario. ![]() Ačiū Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Well I play CoD4 kartais kai Ijjim mento, kad dirba kaip jos greitai atsistoti ant kai turiu atsarginių savaitę nusipirkti wow lygio sąskaitos ir parduoti siekiant pelno Aš taip pat nuolat ontop mano draugai ir jei jie gauna Multiplayer žaidimas (left4dead) i will get it too ir žaisti su jais |
|
| |||
| |||
| Aš asmeniškai, kaip Team Fortress 2. Aš žaisti daug, daug draugų, kurie jį taip pat. I don't like Singleplayer Games daug. Kai baigsite vieną kartą, antrą kartą paprastai yra nuobodu.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik žaidimuose aš tikrai žaisti yra Tinklelis ir BF2142, nupirko GTAIV, tačiau negali žaisti dar kol Baigiu Mano atnaujinimo!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš taip pat kaip ir PC-Man labai daug. |
|
| |||
| |||
| I hate žaisti Singleplayer Games |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| DDR (Dance Dance Revolution) Žaidimas Kompiuteris | kathymer | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Birželis 13, 2009 22:52 |
| Ar mano kompiuteris Vykdyti šis žaidimas? | roulette450 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 23 rugsėjis 2008 13:31 |
| Žaidimo Problema: Kompiuterių užšaldymas | Rude | General Hardware Chat | 7 | 30 sausis 2008 08:36 |
| Ar žaidimų valdiklis kontrolės kompiuterio? | Elijas | General Hardware Chat | 1 | 27 gruodis 2007 03:44 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 spalis 2006 10:08 |
| Temos įrankiai | |
| |