![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Vreau doar să ştii, ceea ce jocuri de calculator toate ca nu-i asa? A mea este Mario. ![]() Mulţumesc Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Ei bine am juca cod4, uneori, atunci când iim rea să fie de lucru ca sa rapid pentru a obţine pe când am o rezervă săptămâni i cumperi un cont wow nivelul acesteia şi vinde pentru profit i de asemenea, să ontop de prietenii mei şi în cazul în care obţine un joc multiplayer (left4dead) i se va lua-o prea şi-l joace cu ei |
|
| |||
| |||
| Eu personal ca Team Fortress 2. Am jucat foarte mult, o mulţime de prieteni au prea. Nu-mi place mult singleplayer jocuri. Când aţi terminat o dată, cea de-a doua oară prin este, de obicei, de plictisitor.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singura Chiar mi-a juca jocuri sunt Grilã şi BF2142, GTAIV cumparat, dar care nu poate juca încă până nu-mi termin upgrade!!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am de asemenea, ca PC-Man foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Nu-mi place joaca jocuri singleplayer |