![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Chcem len vedieť, ktoré počítačové hry sa vám všetkým páči? Baňa je Mario. ![]() Vďaka Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| No aj keď hrajú CoD4 niekedy iim ment sa pracuje ako rýchlo dostať na Až budem mať voľnú týždni aj kúpiť wow účet úrovni a predať ho za účelom dosiahnutia zisku i tiež zachovať ontop z mojich priateľov, a ak sa dostanete multiplayerové hry (left4dead) budu si to taky a hrať s nimi |
|
| |||
| |||
| Ja osobne rád Team Pevnosť 2. Hraju to veľa, veľa priateľov, sú to taky. Nechcem like singleplayer hry moc. Po dokončení raz, druhýkrát prostredníctvom je obvykle nuda.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediným naozaj hrať hry sú Grid a BF2142, koupil GTAIV ale nemôže hrať, kým som ešte dokončiť môj upgrade!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tiež som rád PC-Man moc. |
|
| |||
| |||
| Nesnáším singleplayer hranie hier |