![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я просто хочу знати, які ігри комп'ютера ви схожі? Шахта Маріо. ![]() Спасибо Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| Ну я граю cod4 іноді, коли ММВ Ment, працює як її швидко потрапити на коли у мене є запасний й тиждень придбати Wow рівні облікового запису і продати його для отримання прибутку Я також зберегти OnTop з моїх друзів, і якщо вони отримують розраховані на багато користувачів ігри (Left4Dead) я отримаю це теж гра, і вона з ними |
|
| |||
| |||
| Особисто мені подобається Team Fortress 2. Я граю це багато, багато друзів теж. Я не люблю одиночній грі багато. Коли ви закінчите один раз, другий раз через зазвичай нудно.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдина гра мені дуже відтворення, таблиці та BF2142, купили GTAIV, але не можете грати в неї ще, поки я не закінчу оновлення!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я також хотів PC-людина дуже багато. |
|
| |||
| |||
| Я ненавиджу грає одиночна гра |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| DDR (Dance Dance Revolution) Гра на комп'ютері | kathymer | PC & консоль Gaming | 0 | 13 червня 2009 22:52 |
| Чи буде мій комп'ютер працювати в цю гру?? | roulette450 | Графічні карти & Монітори | 5 | 23 вересня 2008 13:31 |
| Ігрова завдання: Комп'ютерні Заморожування | Руда | Генеральний обладнання чат | 7 | 30 січня 2008 08:36 |
| Чи може контроль ігрових контролерів комп'ютера? | Ілля | Генеральний обладнання чат | 1 | 27 грудня 2007 03:44 |
| X-Men The Game | swordude | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 10:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |