![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, след толкова много месеци на моя компютър messing нагоре по време на gameplay почти всеки игра аз сам, аз съм наистина наистина наистина започвам да се сериозно annoyed. Всичко, което се опитаха да сортирате не е работил и аз имам absoloutley Нямам представа WTF е създаден с нея. Когато Im играе игра, обикновено WoW или CoD4, след известно време ми PC винтове нагоре. Екранът е черен, звука отива на разстояние, но остава на компютъра си, просто нищо не отговаря. Не мисля, че неговото прегряване, както и почистване на вентилатора, взе от корпус, тестван на температурата, и дори да използва допълнителен вентилатор за доменните малко въздух в нея. Все още не се фиксира. Може да се, че това е доста стара система? Аз знам, че беше за около 3 години и никога не е имал проблеми, докато не купи WoW/CoD4. Четох в интернет, че тя би могла да бъде захранване? Tbh Аз нямам представа за компютри и нещата вътре в тях. Вие можете да видите моите игри издокарвам тук: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 Не знам, но ако това ще бъде от всяко приложение. Всяко мнение е ценена |
|
| |||
| |||
| Ами вашите proccessor и графични карти са малко изложени дата. В proccessor не трябва да се води, тя може да има нещо общо с нея, но не му е толкова зле. Бих казал Вашия основен проблем е вашата графична карта. Тя може да се умира, или да му стара, за да стартирате играта. Добре добре вашия процесор и графична карта отговаря на минималните изисквания за cod4. Тя казва, че трябва да имат 6600 или по-добре. Тъй като вашият компютър е замразяването нагоре, докато играят на игри, аз съм да кажа, че Вашата карта е умира. Имате ли някакви други игри играете и не го направи същото нещо на тези игри? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Този всичко, което мога да измисля в момента. Благодаря за отговора. |
|
| |||
| |||
| Я. Мисля картата умира. Или това, или му не получават достатъчно енергия. Какъв PSU имате ли? Тя също може да бъде ли PSU. Неговите трудно да разбера тези вид на нещата. Ако имаш парите, аз ще получа новата карта и да видите, че ако ви поправя проблем. Или ако можете да получите държат на приятелите карта, която знаете работи да я изпробвате и да видим какво ще стане. Всъщност първият въпреки всичко вашите водачи актуализиран? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм съгласен. Ако е умират по-висока мощност условията, които тя е PSU не въпрос.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Всички шофьори са обновени и аз искам да се върна за вас, може би утре, от PSU инфо. Друго нещо, което съм забелязал, през последните няколко седмици тези рестартира са се влошава, и компютъра ми е много много по-силно, и звуци, както ако се борят, за да се захранва дори гост. Благодаря за отговорите |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Предварително вградени компютърни игри? | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 22 Jan 2009 12:08 |
| Помощ: Gaming компютър? | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 11 | 13 Jan 2009 16:05 |
| Възможни Gaming Компютърни | rbscooby | Общи Хардуер Чат | 24 | 3 май 2008 г. 05:17 |
| Изграждане на собствени игрални компютър ... | jscott398 | Общи Хардуер Чат | 17 | 1-во Фев 2008 09:35 |
| Дали това е добър игрален компютър | jameslee07 | Общи Хардуер Чат | 19 | 7 октомври 2007 08:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |