menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Počítačových problémů, zatímco hra?

Reply

Thread Nástroje
Old 1.února 2008, 10:13
Nový člen skupiny

Default Počítačových problémů, zatímco hra?

Ok, po tolika měsících mého PC umazávání během hry téměř každá hra i vlastní, jsem opravdu opravdu začíná se vážně naštvaný.

Všechno jsem se snažil seřadit je zatím nefunguje a jsem absoloutley netuším wtf je s ním.

Když im hrát hru, obvykle WoW nebo CoD4, po nějaké době mého PC šrouby nahoru. Obrazovka je černá, zvuk zajde, ale zůstane na počítači sám, jen co odpoví. Nemyslím si, že jeho přehřátí, jako i vyklidí ventilátor, vzal z pouzdra, zkouší teplotu, a dokonce používá navíc ventilátor k výbuchu nějaké vzduchu do něj. Ještě nebyly opravit.

By mohlo být, že je to docela starý systém? Já nevím, bylo to asi 3 roky a nikdy neměl žádné problémy, až jsem koupil WoW/CoD4.

Četl jsem na internetu, že by mohla být napájení? Tbh nemám ponětí o počítačích a co je uvnitř.

Můžete vidět moje hra zmanipulovat zde: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 ale i dont vědět, že pokud bude mít každé použití.

Jakákoliv zpětná vazba je oceňován
Old 1.února 2008, 11:05
Člen Skupina

Takže vaše proccessor a grafické kartě jsou trochu mimo datem. V proccessor by nemělo být příčinou to, že může mít něco do činění s ní, ale její ne tak zlý. Řekl bych, Váš hlavní problém je grafické kartě. Mohlo by to být umírající nebo jeho starým spustit hru. Ok dobře vašeho procesoru a grafické kartě splňují minimální požadavky pro CoD4. To říká, že by měl mít 6600 nebo lepší.
Vzhledem k tomu, že váš počítač je zmrazení až při hraní her, já jsem chtěl říct, že vaše karta je umírající. Máte nějaké jiné hry budete hrát a to je to samé na ty hry?
Old 1.února 2008, 12:20
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal samjohnson View Post
Máte nějaké jiné hry budete hrát a to je to samé na ty hry?
Nehrají už je, ale používá se to stalo na Battlefield 2142, a to jsme to jednou nebo dvakrát na Battlefield 2. Ach jo, také jsem to na Quakewars demo.

To vše můžu myslet na chvíli.

Díky za odpověď.
Old 1. února 2008, 18:06
Člen Skupina

Ya Myslím vaší karty umírá. Buď to, že ani jeho nedostávají dost síly. Jaký typ PSU máte? Mohlo by to být také vás PSU. Jeho těžké číslo druhu těchto věcí. Pokud máš peníze bych dostat novou kartu a podívat se, že v případě opravy vašeho problému. Nebo pokud můžete získat hold a přátelé karty, že víte, funguje to vyzkoušet a podívat se, co se stane.
Vlastně první když je všechny vaše ovladače aktualizované?
Old 1.února 2008, 18:28
Dárce Skupina

Nesouhlasím. Pokud je to umírání za high-moc podmínkách je to PSU žádnou otázku.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 1.února 2008, 18:32
Nový člen skupiny

Všechny ovladače jsou aktualizovány a já bych se vrátit k vám, možná zítra, na PSU info.

Jiná věc jsem si všiml, během několika posledních týdnů těchto restartuje byly zhoršuje, a můj počítač je mnohem mnohem hlasitěji, a zvuky, jako kdyby to tak mají i pobyt zapnutí.

Díky za odpovědi
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.