![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, μετά από τόσους μήνες από τον υπολογιστή μου Messing συσταθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε σχεδόν κάθε παιχνίδι δικό i, είμαι πραγματικά πραγματικά πραγματικά αρχίζει να λάβετε σοβαρά ενοχλημένος. Όσα έχω προσπαθήσει να το είδος δεν έχει δουλέψει και δεν έχω ιδέα absoloutley WTF είναι μέχρι την εφαρμογή της. Im Όταν παίζετε ένα παιχνίδι, συνήθως WoW ή CoD4, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι τον υπολογιστή μου βίδες. Η οθόνη πηγαίνει μαύρο, ο ήχος φεύγει, αλλά ο υπολογιστής παραμένει στην ίδια, απλώς δεν ανταποκρίνεται. Δεν νομίζω ότι η υπερθέρμανση, όπως καθαρισμός των fan, απογειώθηκε το περίβλημα, δοκιμάζεται η θερμοκρασία, και χρησιμοποιούνται ακόμα και ένα επιπλέον ανεμιστήρα για την έκρηξη λίγο αέρα σε αυτό. Ακόμα δεν καθορίζει. Θα μπορούσε να είναι ότι είναι πολύ ένα παλιό σύστημα; I dunno, είχε αυτό για περίπου 3 χρόνια και ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι που αγόρασα WoW/CoD4. Διάβασα στο διαδίκτυο που θα μπορούσε να είναι η παροχή ρεύματος; Tbh Δεν έχω ιδέα για τους υπολογιστές και τα πράγματα στο εσωτερικό em. Μπορείτε να δείτε μου gaming εξέδρας εδώ: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 i dont ξέρτε, αλλά αν αυτό θα είναι για οποιαδήποτε χρήση. Κάθε σχόλιο είναι εκτίμησα |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν proccessor σας και σας κάρτα γραφικών είναι λίγο ημερομηνία. Η proccessor δεν πρέπει να προκαλούν την αλλαγή αυτή, που μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό όμως δεν είναι τόσο κακός. Θα ήθελα να σας πω κύριο πρόβλημα είναι η δική σας κάρτα γραφικών. Θα μπορούσε να πεθαίνουν ή να τα παλιά για την εκτέλεση του παιχνιδιού. Ok καλά σας επεξεργαστή και κάρτα γραφικών σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για cod4. Αναφέρει ότι θα πρέπει να έχουν 6.600 ή καλύτερη. Δεδομένου ότι ο υπολογιστής σας είναι δέσμευση μέχρι ενώ παίζετε τα παιχνίδια μου θα πω ότι η κάρτα σας πεθαίνουν. Έχετε κάποια άλλα παιχνίδια παίζετε και αν κάνει το ίδιο σε αυτά τα παιχνίδια; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Thats Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για την απάντηση. |
|
| |||
| |||
| Ya νομίζω η κάρτα σας πεθαίνουν. Είτε ότι ή δεν λαμβάνουν αρκετά την εξουσία. Τι είδους PSU έχετε; Θα μπορούσε επίσης να σας PSU. Τα σκληρά για την εικόνα αυτού του είδους τα πράγματα. Αν έχεις τα χρήματα θα ήθελα να πάρετε μια νέα κάρτα και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημά σας. Ή αν μπορείτε να πάρετε μια αναμονή μιας κάρτας φίλους σας γνωρίζουμε ότι λειτουργεί το δοκιμάσουν και να δούμε τι θα γίνει. Στην πραγματικότητα όμως πρώτα όλα τα προγράμματα οδήγησης που διαθέτετε είναι ενημερωμένο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διαφωνώ. Αν είναι να πεθάνει υπό συνθήκες υψηλής ισχύος είναι το PSU δεν τίθεται θέμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Όλοι οι οδηγοί ενημερώνονται και θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, ίσως αύριο, για το PSU πληροφορίες. Ένα άλλο πράγμα που έχω παρατηρήσει, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν επανεκκίνηση αυτών επιδεινώνεται, και ο υπολογιστής μου είναι πολύ πολύ πιο δυνατά, και ακούγεται σαν να αγωνίζεται με τη διαμονή ακόμη κινούνται πάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pre-Built υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών; | crazydan20 | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 22 Ιαν 2009 12:08 |
| Βοήθεια: Παιχνίδια Υπολογιστών; | crazydan20 | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 13 Ιαν 2009 16:05 |
| Πιθανές Παιχνίδια Υπολογιστών | rbscooby | Γενική Συζήτηση Hardware | 24 | 3η Μαΐου 2008 05:17 |
| Η οικοδόμηση της δικής μου gaming υπολογιστή ... | jscott398 | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 1 Φεβ 2008 09:35 |
| Είναι αυτό ένα καλό gaming υπολογιστή | jameslee07 | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 7 Οκτ 2007 08:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |