![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, nakon toliko mjeseci od moj PC messing up tijekom igre na gotovo svakoj igri imam, ja stvarno stvarno stvarno počinju da se ozbiljno annoyed. Sve sam pokušao poredak nije radila i absoloutley Imam nijedan ideja wtf je s njim. Kada im igrajući igru, obično WOW ili CoD4, nakon nekog vremena moj PC vijaka gore. Ekranu ide crna, zvuk ide van, ali je i sam ostaje na računalu, baš ništa ne odgovara. Ne mislim njegova pregrijavanja, kao što sam očistio iz ventilatora, skinula je kućište, provjeravaju temperaturu, pa čak i koristiti dodatni ventilator za ispaljenje neke zrak u nju. Još uvijek nisu riješili. Moglo bi biti da je to prilicno star sustav? I dunno, imala je za oko 3 godine i nikada nije imao nikakvih problema dok nisam kupio WoW/CoD4. Čitala sam na internetu da bi to moglo biti napajanje? Tbh nemam indicija o računalima te stvari unutra em. Možete vidjeti moju gaming katarka ovdje: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 ali ako ja dont znati što će biti od bilo kojeg koristite. Bilo kakve povratne informacije je dobrodošla |
|
| |||
| |||
| Pa proccessor vaš i vaše grafičke kartice su malo out datirana. The proccessor ne bi trebao biti uzrok ga, on svibanj imati malo nešto učiniti s njom ali svoj ne tako loše. Rekao bih vaš glavni problem je vaša grafička kartica. Moglo bi se umire ili njegovog starog pokrenuti igru. Ok dobro vaš procesor i vaše grafičke kartice ispunjavaju minimalne zahtjeve za cod4. Ona kaže trebali imati 6600 ili bolja. Budući da je računalo zamrzava, dok se igranje igara sam ću reći da je vaša kartica je umirući. Imate li bilo koje druge igre koju igraju i ne rade na isti nain na tim igrama? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Taj mi se možete sjetiti u ovom trenutku. Hvala za odgovor. |
|
| |||
| |||
| Ya mislim da je Vaša kartica umire. Ili to ili ne dobiva dovoljno njegove moći. Kakav PSU imate? Moglo bi se i ti PSU. Njezina teško lik ove vrste stvari van. Ako je dobio novac bih dobiti novu karticu i vidjeti ako se to popravlja problem. Ili ako možeš dobiti držite nekog prijatelja kartice koje znate radova isprobati i vidjeti što se događa. Zapravo prvi iako je sve svoje ažurirane upravljačke programe? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ne slaže. Ako je umiranje pod uvjetima visoke snage da je to pitanje bez PSU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Svi vozači su i ažurirani Htio Moram se vratiti k vama, možda sutra, o PSU info. Još jedna stvar sam primjetio, tijekom posljednjih nekoliko tjedana te ponovo su pogorssava i moje računalo je puno puno glasniji, a zvuči kao da se bore da ostanu još powered up. Hvala za odgovore |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pre-gaming Ugrađeno računalo? | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 22 siječanj 2009 12:08 |
| Pomoć: Gaming Computer? | crazydan20 | General Hardware Chat | 11 | 13 siječanj 2009 16:05 |
| Mogući Computer Gaming | rbscooby | General Hardware Chat | 24 | 3. svibanj 2008 05:17 |
| Građevinska svoje računalne igre ... | jscott398 | General Hardware Chat | 17 | 1. veljača 2008 09:35 |
| Je li to dobar gaming računalo | jameslee07 | General Hardware Chat | 19 | 7. listopad 2007 08:18 |
| Thread Tools | |
| |