kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Számítógépes problémák, míg a játékkonzolokat?

Reply

Téma eszközök
Old Február 1, 2008, 10:13
Új tag Csoport

Default Számítógépes problémák, míg a játékkonzolokat?

Ok, ennyi hónap után az én PC messing játékmenet során szinte minden játék enyém, én igazán igazán igazán kezd el komolyan bosszús.

Mindent megpróbáltam, hogy a fajta még nem dolgozott, és én absoloutley no idea wtf van vele.

Amikor im Játék, általában WoW vagy cod4, miután egy ideig a PC hibázott. A képernyőn is fekete, a hang jön ki, de a számítógép is marad, csak nem válaszol. Nem hiszem, hogy túlmelegedés, mint Kitakarítottam a ventilátor, levette a burkolata, meg kell vizsgálni a hőmérséklet, és még használni egy külön ventilátor a robbanás néhány légi rá. Ha még nem fix.

Lehet, hogy ez egy elég régi rendszer? Nem tudom, hogy ez körülbelül 3 év, és soha nem volt probléma, amíg nem vettem WoW/CoD4.

Olvastam az interneten, hogy a tápegység? Tbh I don't have a clue about számítógépek és az anyag belsejében em.

Azt is látom a szerencsejáték fúrótoronyhoz itt: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 de én dont tud ha ez lesz a használata.

Bármilyen visszajelzést is appreciated
Old Február 1, 2008, 11:05
Csoport tagja

Nos a proccessor és a grafikus kártya egy kicsit ki kelt. A proccessor nem okoz, akkor előfordulhat, hogy van egy kis köze van hozzá, de nem olyan rossz. Én azt mondanám, a fő probléma a grafikus kártya. Ez lehet a haldokló vagy a régi futtatni a játékot. Ok is a processzor és a grafikus kártya felel meg a minimumkövetelményeknek a cod4. Azt mondja, kell egy 6600 vagy jobb.
Mivel a számítógép fagyasztókészülék ki játszik, míg a játék Én akartam mondani, hogy a kártya haldoklik. Van valami más, akkor játékokat játszani, és nem csinál ugyanaz a dolog az ilyen játékokat?
Old Február 1, 2008, 12:20
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by samjohnson View Post
Van valami más, akkor játékokat játszani, és nem csinál ugyanaz a dolog az ilyen játékokat?
Ne játszd már, de korábban megtörténhet a Battlefield 2142, és azt, hogy egyszer vagy kétszer a Battlefield 2. Ó, igen, azt is tettem a Quakewars bemutatót.

Thats all azt hiszem abban a pillanatban.

Köszi a választ.
Old Február 1 2008, 18:06
Csoport tagja

Ya azt hiszem, a kártya haldoklik. Vagy ez, vagy nem kap elég áramot. Milyen tápegység van? Lehet az is, ha PSU. A nehéz alak ilyen jellegű dolgokat. Ha megvan a pénz én egy új kártyát, és nézd meg, hogy meghatározza a szóban forgó problémát. Vagy ha tudsz vmit a barátok, hogy tudod kártya működik, próbálja ki, hogy mi történik.
Igazából első bár ez a járművezetők frissítés?
Old Február 1, 2008, 18:28
Donor Group

I disagree. Ha haldoklik a nagy teljesítményű feltételeit, hogy a tápegység nem kérdéses.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 1, 2008, 18:32
Új tag Csoport

Minden járművezetők naprakész és én is vissza neked, talán holnap, a PSU info.

A másik dolog, amit észrevettem, az elmúlt néhány héten e újraindult volna rosszabbodik, és a számítógépet sokkal sokkal hangosabban, és a hangok, mint ha küzd, hogy még maradni hajtott fel.

Köszönöm a válaszokat
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.