פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

בעיות בעת משחק מחשב?

Reply

שרשרת כלים
Old 1 פבואר 2008, 10:13
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות בעת משחק מחשב?

טוב, אחרי כל כך הרבה חודשים של המחשב שלי למעלה להתעסק במהלך gameplay כמעט על כל משחק אני לבד, אני באמת באמת באמת מתחיל לקבל ברצינות annoyed.

ניסיתי הכל כדי למיין את זה לא עובד ויש לי רעיון absoloutley לא wtf קורה עם זה.

כאשר IM ששיחק במשחק, בדרך כלל, או CoD4 WOW, אחרי כמה זמן המחשב שלי ברגים למעלה. המסך מגיע שחור, קול הולך רחוק, אבל את נשארת על המחשב עצמו, דבר פשוט מגיב. אני לא חושב שלה overheating, כמו שאני מעריץ את ניקו, הורידו ממני את מעטפת, לבדוק את הטמפרטורה, ואף נעשה שימוש נוסף מעריץ קצת אוויר כדי לפוצץ את העניין. עדיין לא לתקן.

יכול להיות שזה די ישן של המערכת? אני dunno, זה היה בערך 3 שנים ואף פעם לא היו בעיות עד קניתי WoW/CoD4.

קראתי באינטרנט שזה יכול להיות החשמל? Tbh אין לי מושג לגבי מחשבים את אותם הדברים בפנים.

אתה יכול לראות את המשחק חבל כאן: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 dont אבל אני יודע אם זה יהיה של כל שימוש.

כל משוב הוא ךיתורעה
Old 1 פבואר 2008, 11:05
חבר קבוצת

ובכן proccessor את כרטיס המסך שלך הם קצת לא מעודכן. את לא אמורה להיות proccessor גרימת זה, זה יכול להיות קצת משהו לעשות עם זה אבל זה לא כל כך נורא. אני אומר את הבעיה העיקרית היא כרטיס המסך. זה יכול להיות מת או הישן שלה כדי להפעיל את המשחק. בסדר גם את המעבד ואת כרטיס המסך שלך עומד בדרישות המינימום cod4. זה אומר שאתה צריך להיות 6600 ומעלה.
מאז המחשב קופא למעלה בעת ששיחק במשחקים אני הולך להגיד את זה הכרטיס שלך היא גוססת. האם יש לכם משחקים אחרים שאתה משחק זה עושה את אותו הדבר באותם משחקים?
Old 1 פבואר 2008, 12:20
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי samjohnson View Post
האם יש לכם משחקים אחרים שאתה משחק זה עושה את אותו הדבר באותם משחקים?
האם זה לא משחק יותר, אבל זה היה אמור לקרות על שדה הקרב 2142, והוא עשה את זה פעם או פעמיים על שדה הקרב 2. אה כן, הוא גם עשה את זה על Quakewars הדגמה.

Thats כל מה שאני יכול לחשוב ברגע זה.

תודה על התשובה.
Old 1 פברואר 2008, 18:06
חבר קבוצת

אותך אני חושב את כרטיס גוססת. או את זה או לא מקבל מספיק כוח. איזה סוג של PSU האם יש לך? זה יכול להיות גם אתה PSU. קשה להבין את אלה סוג של דברים החוצה. אם יש לך את הכסף הייתי מקבל כרטיס חדש ולראות אם זה פותר את הבעיה. או אם אתה יכול להשיג השהייה של חברים כרטיס עובד, כי אתה יודע את זה לנסות ולראות מה קורה.
הראשון הוא בעצם למרות הכל את מנהלי ההתקן מעודכנים?
Old 1 פבואר 2008, 18:28
קבוצת תורמים

אני לא מסכים. אם היא גוססת תחת תנאים גבוהה כוח זהו PSU שום שאלה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 1 פבואר 2008, 18:32
קבוצת חברות חדשות

כל מנהלי התקן מעודכנים ואני רוצה לחזור יש לך, אולי מחר, מידע על PSU.

עוד דבר אני שם לב, במהלך השבועות האחרונים היו אלה מחדש מקבל יותר גרוע, ואת המחשב שלי הרבה הרבה יותר חזק, ו נשמע כאילו זה struggling אפילו Powered להישאר למעלה.

תודה על תגובות
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
טרום בנויה משחקים במחשב? crazydan20 כללי חומרה צ 'אט 9 22 ינואר 2009 12:08
עזרה: משחקים במחשב? crazydan20 כללי חומרה צ 'אט 11 13 ינואר 2009 16:05
אפשריות משחקים מחשב rbscooby כללי חומרה צ 'אט 24 3rd May 2008 05:17
בניין Gaming המחשב שלי ... jscott398 כללי חומרה צ 'אט 17 ב -1 פברואר 2008 09:35
האם זה טוב משחק מחשב jameslee07 כללי חומרה צ 'אט 19 7 אוקטובר 2007 08:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.