![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, אחרי כל כך הרבה חודשים של המחשב שלי למעלה להתעסק במהלך gameplay כמעט על כל משחק אני לבד, אני באמת באמת באמת מתחיל לקבל ברצינות annoyed. ניסיתי הכל כדי למיין את זה לא עובד ויש לי רעיון absoloutley לא wtf קורה עם זה. כאשר IM ששיחק במשחק, בדרך כלל, או CoD4 WOW, אחרי כמה זמן המחשב שלי ברגים למעלה. המסך מגיע שחור, קול הולך רחוק, אבל את נשארת על המחשב עצמו, דבר פשוט מגיב. אני לא חושב שלה overheating, כמו שאני מעריץ את ניקו, הורידו ממני את מעטפת, לבדוק את הטמפרטורה, ואף נעשה שימוש נוסף מעריץ קצת אוויר כדי לפוצץ את העניין. עדיין לא לתקן. יכול להיות שזה די ישן של המערכת? אני dunno, זה היה בערך 3 שנים ואף פעם לא היו בעיות עד קניתי WoW/CoD4. קראתי באינטרנט שזה יכול להיות החשמל? Tbh אין לי מושג לגבי מחשבים את אותם הדברים בפנים. אתה יכול לראות את המשחק חבל כאן: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 dont אבל אני יודע אם זה יהיה של כל שימוש. כל משוב הוא ךיתורעה |
|
| |||
| |||
| ובכן proccessor את כרטיס המסך שלך הם קצת לא מעודכן. את לא אמורה להיות proccessor גרימת זה, זה יכול להיות קצת משהו לעשות עם זה אבל זה לא כל כך נורא. אני אומר את הבעיה העיקרית היא כרטיס המסך. זה יכול להיות מת או הישן שלה כדי להפעיל את המשחק. בסדר גם את המעבד ואת כרטיס המסך שלך עומד בדרישות המינימום cod4. זה אומר שאתה צריך להיות 6600 ומעלה. מאז המחשב קופא למעלה בעת ששיחק במשחקים אני הולך להגיד את זה הכרטיס שלך היא גוססת. האם יש לכם משחקים אחרים שאתה משחק זה עושה את אותו הדבר באותם משחקים? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Thats כל מה שאני יכול לחשוב ברגע זה. תודה על התשובה. |
|
| |||
| |||
| אותך אני חושב את כרטיס גוססת. או את זה או לא מקבל מספיק כוח. איזה סוג של PSU האם יש לך? זה יכול להיות גם אתה PSU. קשה להבין את אלה סוג של דברים החוצה. אם יש לך את הכסף הייתי מקבל כרטיס חדש ולראות אם זה פותר את הבעיה. או אם אתה יכול להשיג השהייה של חברים כרטיס עובד, כי אתה יודע את זה לנסות ולראות מה קורה. הראשון הוא בעצם למרות הכל את מנהלי ההתקן מעודכנים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מסכים. אם היא גוססת תחת תנאים גבוהה כוח זהו PSU שום שאלה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כל מנהלי התקן מעודכנים ואני רוצה לחזור יש לך, אולי מחר, מידע על PSU. עוד דבר אני שם לב, במהלך השבועות האחרונים היו אלה מחדש מקבל יותר גרוע, ואת המחשב שלי הרבה הרבה יותר חזק, ו נשמע כאילו זה struggling אפילו Powered להישאר למעלה. תודה על תגובות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| טרום בנויה משחקים במחשב? | crazydan20 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 22 ינואר 2009 12:08 |
| עזרה: משחקים במחשב? | crazydan20 | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 13 ינואר 2009 16:05 |
| אפשריות משחקים מחשב | rbscooby | כללי חומרה צ 'אט | 24 | 3rd May 2008 05:17 |
| בניין Gaming המחשב שלי ... | jscott398 | כללי חומרה צ 'אט | 17 | ב -1 פברואר 2008 09:35 |
| האם זה טוב משחק מחשב | jameslee07 | כללי חומרה צ 'אט | 19 | 7 אוקטובר 2007 08:18 |
| שרשרת כלים | |
| |