![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, po tiek daug mėnesių nuo kompiuterio maitinimu iki žaidimo metu beveik kiekvieną žaidimą, aš turiu, aš tikrai tikrai tikrai pradeda gauti labai annoyed. Viskas, ką bandėme rūšiuoti ji neveikė ir aš absoloutley ne idėja WTF yra ne su juo. Kada jiems žaisti žaidimą, dažniausiai WoW ar CoD4, po kiek laiko mano kompiuteryje sraigtai up. Ekranas tampa juodas, garsas eina išjungti, bet kompiuteris pats lieka, tik nieko reaguoja. Nemanau, kad jos perkaitimas, kaip aš išvalyti iš ventiliatoriaus, pakilo korpuso, bandomos temperatūra, ir netgi naudojamas papildomas ventiliatoriaus sprogimo šiek tiek oro į jį. Dar nebuvo nustatyta. Gali būti, kad tai gana sena sistema? I dunno, jeigu jis apie 3 metus ir niekada nebuvo jokių problemų, kol aš nusipirkau WoW/CoD4. Aš perskaičiau internete, kad ji galėtų būti energijos tiekimas? TBH aš neturiu apie kompiuterius raktas ir vidinis em stuff. Jūs galite pamatyti savo žaidimų platformą čia: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 But i dont know jei bus bet kokiam panaudojimui. Bet feedback is appreciated |
|
| |||
| |||
| Na jūsų proccessor ir jūsų video korta yra nedaug iš data. Proccessor neturėtų sukelti, ji gali turėti mažai ką su juo daryti, tačiau jos ne taip blogai. Sakyčiau, jūsų pagrindinė problema yra grafikos plokštę. Tai gali būti mirties arba senų paleisti žaidimą. Gerai, gerai jūsų procesorius ir grafikos plokštę atitikti minimalius reikalavimus CoD4. Jis sako, kad Jums turėtų būti 6.600 arba geresnis. Kadangi kompiuteris yra įšaldymo iki žaisdami žaidimus aš gonna pasakyti, kad jūsų kortelės miršta. Ar turite kokių nors kitų žaidimų, kuriuos žaisti ir tai daryti tą patį apie tuos žaidimus? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thats all i gali galvoti tuo momentu. Ačiū už atsakymą. |
|
| |||
| |||
| J. Manau, kad jūsų kortelės miršta. Arba, kad arba negauna pakankamai galios. Kokio PSU turite? Jis taip pat galėtų būti jūsų PSU. Jo sunku suprasti šiuos dalykus natūra out. Jei turite pinigų, norėčiau gauti naują kortelę ir pamatyti, jei nustato, kad jūsų problemą. Arba jei jūs galite gauti iš draugų kortelę, kad jūs žinote surengti darbai jį išbandyti ir pamatyti, kas vyksta. Faktiškai pirmasis, nors jis visas tvarkykles atnaujinti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesutinku. Jei jis miršta po didelio galingumo sąlygos tai PSU jokio klausimo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Visi vairuotojai yra atnaujinamas ir aš priverstas su Jumis, gal rytoj, dėl PSU info. Kitas dalykas, kurį aš pastebėjau, per pastaruosius keletą savaičių šios paleidžiamas buvo vis blogiau, ir mano kompiuteryje yra daug daug garsiau, ir skamba taip pat, jei jis stengiasi net sustabdyti powered up. Ačiū už atsakymus |