mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Datoru problēmas, bet spēļu?

Reply

Thread Tools
Old 1 februāris 2008, 10:13
New Member Group

Default Datoru problēmas, bet spēļu?

Ok, pēc tik daudzu mēnešu datoru messing up laikā spēle gandrīz katru spēli es pati, es tiešām tiešām tiešām sāk saņemt nopietnu kairinājumu.

Viss, ko esmu mēģinājis šķirot tai nav strādājis un man absoloutley ne jausmas wtf ir līdz ar to.

Kad im playing game, kas parasti ir WoW vai cod4, pēc kāda laika datoru skrūves augšu. Ekrāns paliek melns, skaņu nodziest, bet dators pats par sevi paliek, vienkārši nekas atbilde. Es nedomāju tās pārkaršanas, kā es to iztīra no ventilatora, paņēma pie korpusa, pārbauda temperatūras un pat izmanto papildu ventilatoru, domnas nedaudz gaisa tajā. Vēl nenoteica.

Varētu būt, ka tas ir diezgan vecs sistēmu? I dunno, bija to apmēram 3 gadus un nekad nav bijis nekādu problēmu, kamēr iegādājos WoW/CoD4.

Es lasīt internetā, ka tā varētu būt barošanas? TBH man nav pavediens par datoriem un stuff iekšā em.

Jūs varat redzēt manu spēļu platformu šeit: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 bet Nezinu, ja tas būs jebkāda veida izmantošanu.

Jebkādi komentāri ir appreciated
Old 1 februāris 2008, 11:05
Loceklis

Labi jūsu proccessor un jūsu grafikas karte ir maz kas datēta. Proccessor nedrīkst izraisīt to, tas var būt nedaudz kaut ko ar to darīt, bet tā nav tik slikti. Es teiktu, ka Jūsu galvenā problēma ir jūsu grafikas karte. Tas varētu būt mirst vai veciem, lai palaistu spēli. Ok labi jūsu procesors un jūsu grafikas karte atbilst minimālajām prasībām, cod4. Tā apgalvo, ka jums ir jābūt 6.600 vai labāku.
Tā kā jūsu dators ir iesaldēšana līdz pat spēlējot spēles, es esmu gonna teikt, ka jūsu karte ir mirst. Vai jums ir kādas citas spēles jūs spēlējat un vai tas to pašu par šīm spēlēm?
Old 1 februāris 2008, 12:20
New Member Group

Quote:
Originally Posted by samjohnson View Post
Vai jums ir kādas citas spēles jūs spēlējat un vai tas to pašu par šīm spēlēm?
Nespēlē tā vairs, bet agrāk notikt 2.142 Battlefield, un tas darīja to vienreiz vai divreiz 2 Battlefield. Ak jā, arī tā to Quakewars demo.

Thats all i var domāt ne brīdi.

Paldies par atbildi.
Old 1 februāris 2008, 18:06
Loceklis

Ya es domāju, ka jūsu karte ir mirst. Vai nu vai tā nesaņem pietiekamu jaudu. Kādu PSU veida jums ir? Tā varētu arī būt jūsu PSU. Tā grūti saprast šos veida lietas out. Ja jums ir nauda es varētu saņemt jaunu karti un redzēt, ja tas nosaka jūsu problēmu. Vai Jūs varat saņemt kravas draugu karti, ka jūs zināt, būvdarbu izmēģināt un redzēt, kas notiek.
Faktiski pirmais kaut arī ir viss jūsu vadītājiem updated?
Old 1 februāris 2008, 18:28
Donors Group

Es nepiekrītu. Ja tas mirst ar augstu jaudas režīmā, tas PSU neviens jautājums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1 februāris 2008, 18:32
New Member Group

Visi draiveri ir atjaunota un man ir atgriezties pie jums, iespējams, rīt, par PSU info.

Vēl viena lieta, ko es pamanīju, pēdējo nedēļu laikā šie restart ir saasinās, un mans dators ir daudz daudz skaļāk, un skaņu kā tad, ja tas cīnās pat palikt ieslēgts.

Paldies par atbildēm
Reply

Register

Bookmarks