![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, po tylu miesiącach mojego komputera messing podczas gry na niemal każdej gry i własne, i am really really really rozpoczynających się poważnie denerwować. Wszystko i starałem się je sortować nie pracowała i nie mam pomysłu absoloutley wtf is up with it. Kiedy im grać w gry, zazwyczaj WoW lub CoD4, po pewnym czasie mojego komputera na śruby. Ekran robi się czarny, dźwięk jest wyłączony, ale sam pozostaje na komputerze, po prostu nie odpowiada. Nie sądzę, jej przegrzaniem, jak i kasowane wentylatora, nabrał obudowy, testowany temperatury, a nawet używany dodatkowy wentylator niektóre Blast powietrze do niego. Wciąż nie poprawkę. Może się zdarzyć, że to dość stary system? I dunno, miał on około 3 lat i nigdy nie miał żadnych problemów, dopóki nie kupił WoW/CoD4. Czytałem w internecie, że to może być zasilacz? Tbh nie mam pojęcia o komputerach i rzeczy wewnątrz em. Możesz zobaczyć moją gier rig tutaj: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 but i dont know, jeżeli będą jakiekolwiek wykorzystanie. Każda opinia jest doceniana |
|
| |||
| |||
| Więc twój proccessor i karty graficznej są nieco się dnia. W proccessor nie powinien być przyczyną, może mieć trochę coś z nim zrobić, ale jej nie jest tak źle. Chciałbym powiedzieć, głównym problemem jest karta graficzna. Może to być umierających lub starych, aby uruchomić grę. Ok również procesora i karty graficznej spełniać minimalne wymagania dla cod4. Twierdzi należy mieć 6600 lub lepszy. Ponieważ komputer jest zamrożenie się podczas rozgrywek mam zamiar powiedzieć, że karta jest umierający. Czy masz jakieś inne gry grasz i nie to samo co w tych grach? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Thats all I can think of at the moment. Dziękujemy za odpowiedź. |
|
| |||
| |||
| Ja myślę, że karta jest umierający. Albo, że albo jej nie ma wystarczająco dużo energii. Jaki masz PSU? Może to być również ci PSU. Jego trudne do rysunku tego rodzaju rzeczy obecnie. Jeśli masz pieniądze Chciałbym otrzymać nową kartę i sprawdź, czy poprawki problemu. Albo, czy można uzyskać trzymaj się z przyjaciółmi, że karta działa znasz go wypróbować i zobaczyć co się dzieje. Właściwie pierwszy chociaż jest aktualizacja wszystkich kierowców? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie zgadzam się. Jeśli jest umierający pod wysokiej mocy warunków jest to PSU mowy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wszyscy kierowcy są aktualizowane i będę musiał wrócić do ciebie, może jutro, na PSU info. Inną rzeczą, i zauważyliśmy, w ciągu ostatnich kilku tygodni ponownie uruchamia te były coraz gorsze, a mój komputer jest bardzo dużo głośniej i dźwięki jakby z trudem nawet z napędem na pobyt. Dzięki za odpowiedzi |
![]() |
|
| Zakładki |