menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Počítačových problémov, zatiaľ čo hra?

Reply

Thread Tools
Old 1.februára 2008, 10:13
Nový člen skupiny

Default Počítačových problémov, zatiaľ čo hra?

Ok, po toľkých mesiacoch môjho PC umazávání priebehu hry takmer každá hra i vlastné, som naozaj naozaj začína sa vážne naštvaný.

Všetko som sa snažil usporiadať je zatiaľ nefunguje a jsem absoloutley netuším wtf je s ním.

Keď im hrať hru, zvyčajne WoW alebo CoD4, po nejakej dobe môjho PC skrutky hore. Obrazovka je čierna, zvuk zájde, ale zostane na počítači sám, len čo odpovie. Nemyslím si, že jeho prehriatiu, ako aj vyklidí ventilátor, vzal z puzdra, skúša teplotu, a dokonca používa navyše ventilátor k výbuchu nejaké vzduchu do neho. Ešte neboli opraviť.

By mohlo byť, že je to docela starý systém? Já nevím, bolo to asi 3 roky a nikdy nemal žiadne problémy, až jsem koupil WoW/CoD4.

Čítal som na internete, že by mohla byť napájanie? Tbh nemám ponětí o počítačoch a čo je vo vnútri.

Môžete vidieť moje hra zmanipulovat tu: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 ale i dont vedieť, že ak bude mať každé použitie.

Akákoľvek spätná väzba je oceňovaný
Old 1.februára 2008, 11:05
Člen Skupina

Takže vaše proccessor a grafickej karte sú trochu mimo dátumom. V proccessor by nemalo byť príčinou to, že môže mať niečo do činenia s ňou, ale jej nie tak zlý. Povedal by som, Váš hlavný problém je grafickej karte. Mohlo by to byť hynúce alebo jeho starým spustiť hru. Ok dobre vášho procesora a grafickej karte spĺňajú minimálne požiadavky pre CoD4. To hovorí, že by mal mať 6600 alebo lepšie.
Vzhľadom k tomu, že váš počítač je zmrazenie až pri hraní hier, já jsem chtěl říct, že vaša karta je hynúce. Máte nejaké iné hry budete hrať a to je to samé na tie hry?
Old 1.februára 2008, 12:20
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal samjohnson View Post
Máte nejaké iné hry budete hrať a to je to samé na tie hry?
Nehrajú už je, ale používa sa to stalo na Battlefield 2142, a to sme to raz alebo dvakrát na Battlefield 2. Ach jo, tiež som to na Quakewars demo.

To všetko môžem myslieť na chvíľu.

Vďaka za odpoveď.
Old 1. februára 2008, 18:06
Člen Skupina

Ya Myslím vašej karty zomiera. Buď to, že ani jeho nedostávajú dosť sily. Aký typ PSU máte? Mohlo by to byť tiež vás PSU. Jeho ťažké číslo druhu týchto vecí. Ak máš peniaze bych dostať novú kartu a pozrieť sa, že v prípade opravy vášho problému. Alebo ak môžete získať hold a priatelia karty, že viete, funguje to vyskúšať a pozrieť sa, čo sa stane.
Vlastne prvý keď sa všetky vaše ovládače aktualizované?
Old 1.februára 2008, 18:28
Darcu Skupina

Nesúhlasím. Ak je to umieranie za high-moc podmienkach je to PSU žiadnu otázku.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 1.februára 2008, 18:32
Nový člen skupiny

Všetky ovládače sú aktualizované a já bych sa vrátiť k vám, možno zajtra, na PSU info.

Iná vec som si všimol, počas niekoľkých posledných týždňov týchto restartuje boli zhoršuje, a môj počítač je oveľa oveľa hlasnejšie, a zvuky, ako keby to tak majú aj pobyt zapnutí.

Vďaka za odpovede
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pre-Built herný počítač? crazydan20 Všeobecné Hardware Chat 9 22. januára 2009 12:08
Pomoc: počítačové hry? crazydan20 Všeobecné Hardware Chat 11 13. január 2009 16:05
Možné herný počítač rbscooby Všeobecné Hardware Chat 24 3. mája 2008 05:17
Budovanie vlastné herné počítače ... jscott398 Všeobecné Hardware Chat 17 1. februára 2008 09:35
Je to naozaj dobrý herný počítač jameslee07 Všeobecné Hardware Chat 19 7. októbra 2007 08:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.