мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Компјутерске игре, док проблема?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 10:13
Нови члан групе

Ок, након толико месеци од мој ПЦ мессинг уп током игре на готово свакој игри имам, ја стварно стварно стварно почињу да се озбиљно анноыед.

Све сам покушао поредак није радила и абсолоутлеы ЈА имати ниједан идеја утф је с њим.

Када им играјући игру, обично УОУ или ЦоД4, након неког времена мој ПЦ вијака горе. Екрану иде црна, звук иде ван, али је и сам остаје на рачунару, баш ништа не одговара. Не мислим његова прегрејавања, као што сам очистио из вентилатора, скинула је кућиште, проверавају температуру, па чак и користити додатни вентилатор за испаљење неке ваздух у њу. Још увек нису решили.

Могло би да буде да је то прилицно стар систем? И дунно, имала је за око 3 године и никада није имао никаквих проблема док нисам купио УоУ/ЦоД4.

Читала сам на интернету да би то могло да буде напајање? Тбх немам индиција о рачунарима те ствари унутра ем.

Можете видети моју гаминг катарка овде: хттп://ууу.ксфире.цом/профиле/пнут1991 али ако ја донт кноткле шта ће бити од било којег користите.

Било какве повратне информације је добродошла
Old 1. Мар 2008, 11:05
Мембер Гроуп

Па проццессор ваш и ваше графичке картице су мало оут датирана. Тхе проццессор не би требао бити узрок га, он мај да има мало нешто учинити са њом али свој не тако лоше. Рекао бих ваш главни проблем је ваша графичка картица. Могло би се умире или његовог старог покренути игру. Ок добро ваш процесор и ваше графичке картице испуњавају минималне захтеве за цод4. Она каже требало да има 6600 или боља.
Будући да је рачунар замрзава, док се играње игара сам ћу рећи да је ваша картица је умирући. Имате ли било које друге игре коју играју и не раде на исти наин на тим играма?
Old 1. Мар 2008, 12:20
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы самјохнсон View Post
Имате ли било које друге игре коју играју и не раде на исти наин на тим играма?
Не играјте се више, али то се дешава на бојишту 2142, и то једанпут или двапут на бојишту 2. Ох ыеах, такође се то на Куакеуарс демо.

Тај ми се можете сетити у овом тренутку.

Хвала за одговор.
Old 1. фебруар 2008, 18:06
Мембер Гроуп

Ыа мислим да је Ваша картица умире. Или то или не добија довољно његове моћи. Какав псу имате? Могло би се и ти псу. Њена тешко лик ове врсте ствари ван. Ако је добио новац бих добити нову картицу и да видим ако се то поправља проблем. Или ако можеш добити држите неког пријатеља картице које знате радова испробати и видјети шта се дешава.
Заправо први иако је све своје ажуриране управљачке програме?
Old 1. Мар 2008, 18:28
Донаторска Група

Ја не слаже. Ако је умирање под условима високе снаге да је то питање без псу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 1. Мар 2008, 18:32
Нови члан групе

Сви возачи су и ажурирани Хтео Морам се вратити к вама, можда сутра, о псу инфо.

Још једна ствар сам приметио, током последњих неколико недеља те поново су погорссава и моје рачунар је пуно пуно гласнији, а звучи као да се боре да остану још поуеред уп.

Хвала за одговоре
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц