![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tamam, benim bilgisayar çok ay sonra Oyun sırasında her oyun ben kendi başıma, i gerçekten gerçekten gerçekten başlamak pm ciddi rahatsız almak için oynamayı.
Herşey i çalıştı değildir ve i absoloutley hiç bir fikrim WTF kadar onunla var tür denediniz. Ne zaman, zaman benim bilgisayar vida kadar sonra bir oyun, genellikle WoW veya COD4 oynarken sohbet. Ekran, ses, ancak söner bilgisayarın kendi üzerinde kalır siyah giderse, sadece hiçbir yanıt. Olarak i esmek temizlenmelidir ben fazla, sanmıyorum, sıcaklık test ve Muhafaza çıkardım bile bazı hava patlama için fazladan bir yelpaze kullanılır. Hala tamir olmadı. Olabilir oldukça eski bir sistemin mi? Bilmiyorum, yaklaşık 3 yıl ve artık herhangi bir sorun kadar i WoW/CoD4 satın yoktu. Ben internet üzerinde bir güç kaynağı olabilir mi? Tbh I bilgisayarlar hakkında bir ipucu ve onları içindeki şeyler yok. Burada benim oyun teçhizat görebilirsiniz: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 ama i dont, eğer herhangi bir kullanım olacak biliyorum. Herhangi bir geribildirim appreciated |
|
|
|||
|
|||
|
Iyi proccessor ve grafik kartı dışarı tarihli küçük vardır. Bu proccessor bunu neden olmamalı, bu ama onun kadar kötü değil küçük bir şey olabilir. Ben ana sorun grafik kartı olduğunu söyleyebilirim. Bu veya oyun çalıştırmak için eski için ölüyor olabilir. Tamam iyi işlemci ve grafik kartı cod4 için minimum gereksinimleri karşılar. Bu bir 6600 veya daha iyi olması gerektiğini söylüyor.
Ben bu kartı ölüyor söyleyeceksin am oyun beri bilgisayarınıza donma doldu. Size oyun diğer oyun ve bu oyunları da aynı şey yapar mı? |
|
|
|||
|
|||
|
Artık oynamak musunuz, ama Battlefield 2142 bulmak için kullanılan ve bir veya iki kez Battlefield 2 yaptı. Evet, aynı zamanda Quakewars demomuzu üzerine yaptı.
Bu tüm i şu anda düşünebilirsiniz. Yanıt için teşekkürler. |
|
|
|||
|
|||
|
Ya senin kartı ölüyor düşünüyorum. Ya ya da almıyorsanız yeterli güç bu. Var PSU ne tür var? Ayrıca PSU olabilirsin. Bu zor şey bu tür anlamaya. Eğer yeni bir kart almak ve bu düzeltmeler sorununuzu bkz karşılığı var. Eğer sizin bildiğiniz bir arkadaş kartı bir beklemeye alabilirsiniz de denemek ve ne olduğunu görün çalışır.
Aslında ilk olsa tüm sürücüleri güncellenir? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben katılmıyorum. Eğer bu PSU hiçbir soru yüksek güç koşullar altında ölen's.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Tüm sürücüler güncellenir ve ben size, belki yarın almak zorunda ediyorum, bu PSU bilgiler.
Başka bir şey i bu yeniden kötü elde olan son birkaç hafta içinde, ve benim bilgisayar çok daha yüksek sesle, fark ve sesler gibi bile kadar güç kalmak için mücadele's. Cevapların için teşekkürler
|