менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Комп'ютерні проблеми під час гри?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 10:13
Нові члени групи

Default Комп'ютерні проблеми під час гри?

Ладно, після стількох місяців мого комп'ютера Messing під час гри майже на кожній грі я власні, я дійсно насправді дійсно починають отримувати серйозне роздратування.

Все, що я намагався роду вона не працювала, і я поняття не absoloutley WTF є з нею.

Коли їм грою, як правило, WoW або CoD4, через деякий час мій комп'ютер до гвинта. Екран стає чорним, звук йде, а сам комп'ютер залишається, просто нічого не відповідає. Я не думаю, її перегріву, як я вичистив вентилятор, зняв корпус, перевірили температуру, і навіть використовувати додатковий вентилятор для доменної повітрю в неї. До цих пір не виправити.

Може бути, що це досить стара система? Я знаю, якщо б він протягом приблизно 3 років, і ніколи не було проблем, поки я не купила WoW/CoD4.

Я читав в Інтернеті, що вона могла б стати харчування? ТБХ я не маю жодного уявлення про комп'ютери та речі всередині Em.

Ви можете бачити мою гру Rig тут: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 але я не знаю, що якщо буде ніякої користі.

Ми раді кожному зворотний зв'язок
Old 1 лютого 2008, 11:05
Член групи

Ну і proccessor вашої відеокарти трохи з дати. Proccessor не повинно бути причиною, воно, можливо, дещо зробити з ним, але його не так уже й погано. Я б сказав вашою основною проблемою є вашої відеокарти. Це може бути або його помирати, щоб старий, щоб запустити гру. Ок добре ваш процесор і відеокарта відповідає мінімальним вимогам для cod4. Він каже, що ви повинні мати 6600 або вище.
Так як комп'ютер зависає під час гри до гри я Gonna сказати, що ваша картка вмирає. Чи є у вас інші ігри ви граєте, і вона робить те ж саме на цих іграх?
Old 1 лютого 2008, 12:20
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав samjohnson View Post
Чи є у вас інші ігри ви граєте, і вона робить те ж саме на цих іграх?
Не грайте в це більше, але це траплялося на Battlefield 2142, і він зробив це один або два рази на Battlefield 2. Ах так, він також зробив на демо QuakeWars.

Це все я можу пригадати на даний момент.

Спасибо за ответ.
Old 1 лютого 2008, 18:06
Член групи

Я думаю, ваша карта вмирання. Або це, або не отримує достатньої владою. Який блок живлення у вас є? Вона також може бути ви БП. Складно зрозуміти такого роду речі. Якщо ви отримали гроші, які я б отримати нову карту і подивіться, чи допоможе ваша проблема. Або якщо ви можете схопити друзі карт, що ви знаєте роботи спробувати його і подивитися, що відбувається.
Насправді перше, хоча всі драйвери оновлюються?
Old 1 лютого 2008, 18:28
Донор групи

Я не згоден. Якщо він помирає під потужним умовах це блок живлення не питання.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 лютого 2008, 18:32
Нові члени групи

Всі драйвери були оновлені, і я повинен повернутися до вас, можливо, завтра, за інформацією блоку живлення.

Ще я помітив, протягом останніх кількох тижнів ці перезавантаження були погіршується, і мій комп'ютер багато голосніше, і звуки, як ніби вона намагається навіть перебування включена.

Дякуємо за відповіді
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вбудованих ігор комп'ютер? crazydan20 Генеральний обладнання чат 9 22 січня 2009 12:08
Довідка: ігрового комп'ютера? crazydan20 Генеральний обладнання чат 11 13 січня 2009 16:05
Можлива ігрового комп'ютера rbscooby Генеральний обладнання чат 24 3 травня 2008 05:17
Будівництво мої власні комп'ютерні ігри ... jscott398 Генеральний обладнання чат 17 1 лютого 2008 09:35
Чи є це добрим комп'ютерні ігри jameslee07 Генеральний обладнання чат 19 7 жовтня 2007 08:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.