![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ладно, після стількох місяців мого комп'ютера Messing під час гри майже на кожній грі я власні, я дійсно насправді дійсно починають отримувати серйозне роздратування. Все, що я намагався роду вона не працювала, і я поняття не absoloutley WTF є з нею. Коли їм грою, як правило, WoW або CoD4, через деякий час мій комп'ютер до гвинта. Екран стає чорним, звук йде, а сам комп'ютер залишається, просто нічого не відповідає. Я не думаю, її перегріву, як я вичистив вентилятор, зняв корпус, перевірили температуру, і навіть використовувати додатковий вентилятор для доменної повітрю в неї. До цих пір не виправити. Може бути, що це досить стара система? Я знаю, якщо б він протягом приблизно 3 років, і ніколи не було проблем, поки я не купила WoW/CoD4. Я читав в Інтернеті, що вона могла б стати харчування? ТБХ я не маю жодного уявлення про комп'ютери та речі всередині Em. Ви можете бачити мою гру Rig тут: http://www.xfire.com/profile/pnut1991 але я не знаю, що якщо буде ніякої користі. Ми раді кожному зворотний зв'язок |
|
| |||
| |||
| Ну і proccessor вашої відеокарти трохи з дати. Proccessor не повинно бути причиною, воно, можливо, дещо зробити з ним, але його не так уже й погано. Я б сказав вашою основною проблемою є вашої відеокарти. Це може бути або його помирати, щоб старий, щоб запустити гру. Ок добре ваш процесор і відеокарта відповідає мінімальним вимогам для cod4. Він каже, що ви повинні мати 6600 або вище. Так як комп'ютер зависає під час гри до гри я Gonna сказати, що ваша картка вмирає. Чи є у вас інші ігри ви граєте, і вона робить те ж саме на цих іграх? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це все я можу пригадати на даний момент. Спасибо за ответ. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ваша карта вмирання. Або це, або не отримує достатньої владою. Який блок живлення у вас є? Вона також може бути ви БП. Складно зрозуміти такого роду речі. Якщо ви отримали гроші, які я б отримати нову карту і подивіться, чи допоможе ваша проблема. Або якщо ви можете схопити друзі карт, що ви знаєте роботи спробувати його і подивитися, що відбувається. Насправді перше, хоча всі драйвери оновлюються? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не згоден. Якщо він помирає під потужним умовах це блок живлення не питання.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Всі драйвери були оновлені, і я повинен повернутися до вас, можливо, завтра, за інформацією блоку живлення. Ще я помітив, протягом останніх кількох тижнів ці перезавантаження були погіршується, і мій комп'ютер багато голосніше, і звуки, як ніби вона намагається навіть перебування включена. Дякуємо за відповіді |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вбудованих ігор комп'ютер? | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 22 січня 2009 12:08 |
| Довідка: ігрового комп'ютера? | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 11 | 13 січня 2009 16:05 |
| Можлива ігрового комп'ютера | rbscooby | Генеральний обладнання чат | 24 | 3 травня 2008 05:17 |
| Будівництво мої власні комп'ютерні ігри ... | jscott398 | Генеральний обладнання чат | 17 | 1 лютого 2008 09:35 |
| Чи є це добрим комп'ютерні ігри | jameslee07 | Генеральний обладнання чат | 19 | 7 жовтня 2007 08:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |