menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Připojení na starý Xbox Laptop

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 16:52
Nový člen skupiny

Default Připojení na starý Xbox Laptop

Ahoj všichni, jen k webu a již dilema ...: modlte: Můj notebook se systémem Windows 7 Release Candidate a moje internetové připojení je přes USB Broadband Modem. Chci se připojit můj starý XBox k mému notebooku pomocí kabelu Ethernet pro připojení k Xbox Live, ale jsem v současné době žádné štěstí nastavení IP adres, na každé konzole nebo notebooku. Když jsem se snažil nastavit můj XBox 360 pro připojení k internetu pomocí notebooku změnou nastavení připojení k modemu fungovalo bez problémů (je-li trochu pomalý ..): rolleyes:
By zde být někdo schopen mi říct, co já dělám špatně, nebo by se snažím třídit pomocí kladiva a letovací lampa ???????: ušklíbnout: V současné době se stará XBox se říct, bez kabelů jsou připojeny: 4-dontkno: povzdech:

Thanks in advance!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřeba velké množství Pomozte .. Xbox 360 není Připojení 4D (Fordy (Ford) Ollie Sítě, Modemy & VoIP 15 23. května 2009 13:47
Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook navnut Sítě, Modemy & VoIP 24 12. dubna 2009 07:14
Připojení notebooku hdd boywonder69 Drives & Removable Media 1 9. ledna 2008 14:38
Připojení na ploše notebooku přes USB Lauro Sítě, Modemy & VoIP 5 6. ledna 2008 05:21
KVM pomoct s notebookem a xbox 360 dan_ibbs Obecné Hardware Chat 6 2. srpna 2007 02:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.