μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Σύνδεση παλιό Xbox σε Laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 16:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση παλιό Xbox σε Laptop

Hi όλα, μόλις προσχώρησαν στην ιστοσελίδα και έχουν ήδη ένα δίλημμα ...: προσευχηθούμε: My laptop χρησιμοποιεί Windows 7 Release Candidate και μου σύνδεση στο internet είναι μέσω μιας Broadband USB Modem. Θέλω να συνδεθείτε παλιό μου XBox να μου χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή καλώδιο Ethernet για να συνδεθείτε στο Xbox Live, ωστόσο είμαι σήμερα δεν έχουν τύχη ρύθμιση σχετικά με τις διευθύνσεις IP, είτε στην κονσόλα ή φορητό υπολογιστή. Όταν προσπάθησε να ρυθμίσετε το Xbox 360 για να συνδεθείτε στο Internet μέσω του φορητού υπολογιστή με την αλλαγή των ρυθμίσεων σύνδεσης για το μόντεμ δεν λειτούργησε πρόβλημα (Αν λίγο αργή ..): rolleyes:
Θα μπορούσε κανείς εδώ να είναι σε θέση να μου πει τι κάνω λάθος, ή θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ταξινομήσετε χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και ένα καμινέτο ???????: χαμόγελο: Σήμερα το παλιό XBox είναι να μου λες δεν τα καλώδια είναι συνδεδεμένα: 4-dontkno: αναστενάζω:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ανάγκη τεράστια Βοήθεια .. Xbox 360 Δεν Σύνδεση 4D (Fordy (Ford) Ollie Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 15 23η Μαΐου 2009 13:47
Προβλήματα με τη σύνδεση 360 Laptop για Internet και LAN για το PC με Laptop navnut Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 24 12 Απρ 2009 07:14
Σύνδεση laptop hdd boywonder69 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 9 Ιαν 2008 14:38
Σύνδεση επιφάνειας εργασίας σε ένα φορητό υπολογιστή μέσω USB Lauro Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 6 Jan 2008 05:21
KVM βοηθήσουν με φορητό υπολογιστή και Xbox 360 dan_ibbs Γενική Συζήτηση Hardware 6 2 Αυγ 2007 02:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.