![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, samo je pristupio mjestu i već imate dilema ...: moli: Moj laptop je trčanje Windows 7 Izdanje kandidata i moja internet veza putem Broadband USB Modem. Želim povezati moj stari Xbox na moj laptop koristeći Ethernet kabel za spajanje na Xbox Live, no ja sam trenutno bez sreće postavljanje IP adrese na obje konzole ili laptopa. Kada sam pokušao konfigurirati moj Xbox 360 za spajanje na Internet putem laptopa promjenom postavke veze za modem je radio bez problema (Ako malo spor ..): rolleyes: Bi li itko ovdje moći reći mene što sam radiš pogrešno, ili da pokušam poredati koristeći malju i zavarivanje ???????: cerenje: Trenutno stari Xbox priča me ne kabeli su povezani: 4-dontkno: uzdah: Thanks in advance! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help ogroman .. Xbox 360 Not Connecting | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Networking, Modemi & VoIP | 15 | 23. svibanj 2009 13:47 |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Spajanje hdd laptop | boywonder69 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 9. siječanj 2008 14:38 |
| Spajanje računala na laptop preko USB | Lauro | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 6. siječanj 2008 05:21 |
| KVM uz pomoć laptopa i Xbox 360 | dan_ibbs | General Hardware Chat | 6 | 2. kolovoz 2007 02:50 |
| Thread Tools | |
| |