פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

חיבור ל Xbox הישנה Laptop

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 16:52
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור ל Xbox הישנה Laptop

היי כולם, רק הצטרפה לאתר וכבר יש לך בעיה ...: להתפלל: הנייד שלי עם מערכת הפעלה Windows 7 שחרר המועמד שלי הוא חיבור לאינטרנט באמצעות מודם USB פס רחב. אני רוצה להתחבר הישן שלי Xbox הנייד שלי באמצעות כבל Ethernet כדי להתחבר ל-Xbox Live, אך כעת אני נתקל לא מזל הגדרה על כתובות ה-IP או את קונסולת או הנייד. כאשר ניסיתי להגדיר את Xbox 360 כדי להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנישא באמצעות שינוי הגדרות החיבור עבור המודם זה עבד ללא בעיה (אם קצת איטי ..): rolleyes:
האם מישהו כאן יוכל להגיד לי מה אני עושה לא בסדר, או שאני צריך לנסות כדי למיין אותה בעזרת פטיש ו blowtorch ???????: גחוך: בשלב הישן Xbox הוא אומר לי אין כבלים מחוברים: 4-dontkno: אנחה:

תודה מראש!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך סכום ענק של עזרה .. Xbox 360 לא מתחבר 4d (Fordy (פורד) אולי רישות, מודמים & VoIP 15 23 מאי 2009 13:47
בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop navnut רישות, מודמים & VoIP 24 -12 לאפריל 2009 07:14
חיבור מחשב נייד HDD boywonder69 כוננים & נשלפת 1 9th ינואר 2008 14:38
חיבור של שולחן העבודה של המחשב הנישא באמצעות USB lauro רישות, מודמים & VoIP 5 6 ינואר 2008 05:21
KVM עזרה עם מחשב נייד ו Xbox 360 dan_ibbs כללי חומרה צ 'אט 6 2nd אוגוסט 2007 02:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.