mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Prijungimas senus "Xbox su Laptop

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 16:52
Naujas Narys

Labas visiems, ką tik prisijungė svetainę ir jau dilema ...: malda: Mano nešiojamas kompiuteris, kuriame veikia Windows 7 Release Candidate ir mano interneto ryšys per USB Broadband Modem. Noriu prisijungti mano senas XBox mano nešiojamojo kompiuterio, naudojant Ethernet kabelis prisijungti prie Xbox Live, tačiau aš šiuo metu neturinti sėkmė nustatyti IP adresus, apie pulto arba nešiojamas. Kai aš bandžiau sukonfigūruoti Xbox 360 prijungti prie interneto per nešiojamąjį kompiuterį, pakeisdami ryšio nustatymus modemo viskas veikia, jokių problemų (Jei šiek tiek lėtai ..): rolleyes:
Ar kas nors čia galima pasakyti, what I'm doing wrong, ar turėčiau pabandyti rūšiuoti naudodami kūjį ir Reaktyvumo variklis ???????: grin: Šiuo metu senas Xbox pasakoja man jokių laidų sujungti: 4 dontkno: atodūsis:

Thanks in advance!!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.