menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Pripojenie na starý Xbox Laptop

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 16:52
Nový člen skupiny

Default Pripojenie na starý Xbox Laptop

Ahoj všetci, len na webe a už dilema ...: modlite: Môj notebook so systémom Windows 7 Release Candidate a moje internetové pripojenie je cez USB Broadband Modem. Chcem sa pripojiť môj starý XBox k môjmu notebooku pomocou ethernetového kábla na pripojenie k Xbox Live, ale som v súčasnej dobe žiadne šťastie nastavenie IP adries, na každej konzole alebo notebooku. Keď som sa snažil nastaviť môj XBox 360 pre pripojenie k internetu pomocou notebooku zmenou nastavenia pripojenia k modemu fungovalo bez problémov (ak je trochu pomalý ..): rolleyes:
By tu byť niekto schopný mi povedať, čo ja robím zle, alebo by sa snažím triediť pomocou kladiva a Letovacie lampa ???????: ušklíbnout: V súčasnosti sa stará XBox sa povedať, bez káblov sú pripojené: 4-dontkno: povzdych:

Thanks in advance!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potreba veľké množstvo Pomôžte .. Xbox 360 nie je Pripojenie 4D (Ford (Ford) Ollie Siete, Modemy & VoIP 15 23. mája 2009 13:47
Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook navnut Siete, Modemy & VoIP 24 12. apríla 2009 07:14
Pripojenie notebooku hdd boywonder69 Drives & Removable Media 1 9. januára 2008 14:38
Pripojenie na ploche notebooku cez USB Lauro Siete, Modemy & VoIP 5 6. januára 2008 05:21
KVM pomoct s notebookom a xbox 360 dan_ibbs Všeobecné Hardware Chat 6 2. augusta 2007 02:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.