![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, само је приступио месту и већ имате дилема ...: моли: Мој лаптоп је трчање Уиндоуси 7 Едиција кандидата и моја интернет веза путем Броадбанд УСБ Модем. Желим карика мој стари Ксбокс на мој лаптоп помоћу Етхернет кабл за спајање на Ксбокс Ливе, но ја сам тренутно без среће постављање ИП адресе на обе конзоле или лаптоп. Када сам покушао конфигурисати мој Ксбокс 360 за спајање на Интернет путем лаптоп променом подешавања везе за модем је радио без проблема (Ако мало спор ..): роллеыес: Да ли би ико овде моћи рећи мене што сам радиш погрешно, или да покушам поредати помоћу маљу и заваривање ???????: церење: Тренутно стари Ксбокс прича ме не каблови су повезани: 4-донткно: уздах: Тханкс ин адванце! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп огроман .. Ксбокс 360 Нот Цоннецтинг | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 15 | 23 мај 2009 13:47 |
| Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп | навнут | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Спајање ХДД лаптоп | боыуондер69 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 9 јануар 2008 14:38 |
| Спајање рачунара на лаптоп преко УСБ | Лаура | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 6 јануар 2008 05:21 |
| Квм уз помоћ лаптоп и Ксбокс 360 | дан_иббс | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2 аугуст 2007 02:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |