менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Підключення до Xbox старий ноутбук

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 16:52
Нові члени групи

Привіт всім, тільки що приєдналися до сайту і вже є дилема ...: молись: Мій ноутбук під керуванням Windows 7 Release Candidate і моє підключення до інтернету через широкосмуговий USB модем. Я хочу, щоб з'єднати мій старий XBox в мій ноутбук за допомогою кабелю Ethernet для підключення до Xbox Live, однак я в даний час не маючи удачу налаштування IP-адреси або на консолі або портативного комп'ютера. Коли я намагався налаштувати My Xbox 360 для підключення до Інтернету за допомогою ноутбука, змінивши налаштування для підключення модему вона працювала без проблем (якщо трохи повільний ..): rolleyes:
Лі тут хто-небудь зможе розповісти мені, що я роблю не так, або я повинен намагатися розбиратися за допомогою молотка і паяльною лампою ???????: Грін: В даний час старий XBox розповідає мені немає підключення кабелів: 4-dontkno: зітхнувши:

Спасибо заранее!!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.