![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ние всички си имаме любими и са лоялни към различни марки, които обаче конзола е всъщност най-доброто: Xbox 360 PS3 Wii Коя е най-добро представяне? Коя е най-добрите игри? Коя е най-добрите онлайн игри опит. Списъкът може да отида, но позволява опитайте да работят, кой е най-добрият и която не е |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както мнозина от вас знаят аз не съм голям Gamer.
Но имам всички 3 в моята къща (различни собственици). В Wii е голямо забавление и за много големи, семейни неща. Както Коледа, той е бил силен смях. Освен, че PS3 на голям HD TV ме впечатли най-много. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Нейната очевидно на Xbox 360. Защо? - Още игри - По-добро качество на игрите - Най-голямата онлайн игри общността Можете да получите 3 червени пръстени и всички хардуерни проблеми, но дори и с това е по-добре след това другите 2 за хардкор игри |
|
| |||
| |||
| Дейв правото ви на Wii е чудесно за семействата и случайни играя, но реално не съществуват за онлайн игра и високо качество на игрите Съжалявам, Том, но като Xbox е около вече така, разбира се, ще има, ще има повече игри. В PS3 е по-добра обработка на власт, blueray карам (не HD шофиране, които сега са безсмислени) и по-доброто видео качество чрез HD екран. Също така onlinse страна на PS3 е свободен, така че не разполагат с "Майкрософт" екстра ли се |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 за мен играе лоша компания онлайн
|
| |||
| |||
| 360 явно Никога не съм играч Лоша компания всяко добро има други игри играете. Обичам COD игри |
|
| |||
| |||
| PS3 че аз притежавате Wii: (, PS3 е най-добрият ММО като тя е най-добрият графики от BluRay. Той може да не са толкова много игри като Xbox, но PS3 е млад, така че съм сигурен тона на игрите ще се освобождава и в бъдеще, както и на PS3 онлайн е безплатна, на Xbox е отпарям, и те знаят, че: P |
|
| |||
| |||
| Много вярно Xbox Live е отпарям обаче Терес някои хубаво нови неща, те се добавят към нея. |
|
| |||
| |||
| Xbox бие всички тях:) Защо? Игрите са най-добрите ... Онлайн е най-добре, повярвай ми, като се обръща за онлайн е на стойност то на Xbox 360, има много неща, за да правя с онлайн, ех демонстрации за свободно сваляне и още ... |
|
| |||
| |||
| Вярвам, че вие не можете да сравните тях, те всички са добри там различни начини, ех Wii по-добре е за семейство, Xbox за тийнейджъри, а ps3 за всеки; Г. Това е трудно да се каже кое е по-добре! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Конзолата за възстановяване Помощ | ÖGB | Windows операционни системи | 3 | 21-ви ноември 2009 година 14:32 |
| Моят малък Bros (12 години) конзолата / Gaming Блог | Hybr! Г | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 8 май 2009 г. 01:06 |
| Великобритания PC и конзолата на играта Графики - Актуализиран Седмичен | redden137 | PC & конзолата Gaming | 9 | 12 Март 2009 16:24 |
| Арго дънер на към прозореца син екран, когато използвате конзолата за възстановяване на CD | stevevjai | Windows операционни системи | 14 | 16-то Jan 2009 10:13 |
| Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 13 | 23rd Dec 2008 20:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |