![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Všichni máme naše oblíbené a jsou loajální k různé značky, které však konzole je skutečně nejlepší: Xbox 360 PS3 Wii , Který má nejlepší výkon? , Který má nejlepší hry? , Který má nejlepší online herních zážitků. Tento seznam může pokračovat, ale umožňuje vyzkoušet práci, což je nejlepší a která není |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mnozí z vás vědí Nejsem velký hráč.
Ale já mám všechny 3 v mém domě (ostatní vlastníci). Na Wii je to velká legrace a je vynikající pro multiplayer, rodinné záležitosti. Podobně jako Vánoce, to bylo srdečně jedno. Vedle že PS3 na vysokém HD televizi mě nejvíc. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jeho samozřejmě Xbox 360. Proč? - Více her - Lepší kvalita hry - Největší online herní komunity Můžete získat 3 červené kruhy a všechny hardwarové problémy, ale i s tím jeho lepší než ostatní 2 pro hardcore hraní |
|
| |||
| |||
| Dave vaše právo na Wii je skvělý pro rodiny a příležitostné hraní, ale ne ve skutečnosti, že pro on-line hry a vysokou kvalitu hry Promiň Tome, ale jak xbox byla delší asi tak samozřejmě budou mít budou mít více her. Na PS3 má lepší zpracování, výkon, blueray mechaniku (ne HD mechaniky, které jsou nyní zbytečné) a lepší kvalita videa přes HD obrazovky. Také onlinse boční straně PS3 je zdarma, takže si nemusíte microsoft párání tě |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xbox 360 pro mě hraje špatné společnosti online
|
| |||
| |||
| 360 evidentně Nikdy hráč Bad Společnost nějaké dobré dostal jakoukoli jinou hru hrát. Miluju COD hry |
|
| |||
| |||
| PS3 I když vlastníte wii: (, PS3 je nejlepší IMO protože má nejlepší grafiku jako BluRay. Možná to není tolik her jako pro Xbox, ale PS3 je mladší, tak jsem si jistý tun hry být propuštěno do budoucna, plus PS3 online je zdarma, Xbox to je odpárat, a oni to vědí: P |
|
| |||
| |||
| Velmi pravdivé Xbox Live je odpárat však theres některé pěkné nové věci jsou, že k ní. |
|
| |||
| |||
| Xbox poráží všechny:) Proč? Tyto hry jsou nejlepší ... Online je nejlepší, věř mi, on-line platby za zmínku stojí, že na Xboxu 360, tam je spousta věcí, které se s on-line, ex stažení ukázky zdarma a další ... |
|
| |||
| |||
| Věřím, že nemůžete srovnávat nich, všechny jsou dobré tam různé způsoby, ex wii je lepší pro rodinu, xbox pro dospívající a ps3 pro každého, D. Je těžké říci, který z nich je lepší! |