![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mindannyiunknak megvan a kedvencekhez és lojális a különböző márkák, amelyek azonban a konzol van a legjobb: Xbox 360 PS3 Wii Melyik a legjobb teljesítményt? Melyik a legjobb játékok? Melyik a legjobb online játékélményt. A lista lehet menni, de lehetővé teszi, próbálja ki, ami a legjobb, és ami nem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mint sokan tudják, nem vagyok egy nagy játékos.
De mind a 3 a házamban (más tulajdonosok). A Wii nagyszerű szórakozás és nagyszerű multiplayer, családi cucc. Mint a karácsonyt, volt kiabál. Eltekintve attól, hogy a PS3-on egy nagy HD TV rám a legjobban. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ennek természetesen az Xbox 360 konzollal. Miért? - További játékok - Jobb minőségű játékok - Legnagyobb online szerencsejáték-közösség Lehet, hogy a 3 piros gyűrűk és a hardveres problémák azonban még, hogy a jobb akkor a másik 2-hardcore gaming |
|
| |||
| |||
| Dave jobbra a Wii nagy családok és alkalmi játszani, de nem igazán van az online játék és jó minőségű játékok Sajnáljuk tom, hanem az Xbox már körül már így természetesen lesz majd még több játék. A PS3 a jobb feldolgozási teljesítmény, blueray meghajtót (nem HD-meghajtó, amely immár értelmetlen), és jobb minőségű videó keresztül HD képernyőt. Emellett a onlinse oldalán a PS3 ingyenes, így nem kell a Microsoft ripping leszopott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 for me lejátszás rossz társaság online
|
| |||
| |||
| 360 Nyilvánvalóan Soha játékos Bad Company valami jó van más játékaid játszani. Imádom COD játékok |
|
| |||
| |||
| PS3 bár maga a wii: (, a PS3 a legjobb IMO mivel a legjobb a grafika a BluRay. Lehet, hogy nem annyi, mint az Xbox-játékok, de a PS3 fiatalabb, így biztos vagyok benne tonna játékok szabadul fel a jövőben, valamint a PS3 online ingyenes, Xbox van egy letép, és tudják, hogy: P |
|
| |||
| |||
| Nagyon igaz Xbox Live egy letép azonban ott pár szép új dolgok vannak hozzáadva. |
|
| |||
| |||
| Xbox veri őket:) Miért? A játékok a legjobb ... Online a legjobb, higgy nekem, a kifizető az online is megéri az Xbox 360, van rengeteg dolgom van online, ex demók letöltése ingyenes, és tovább ... |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, nem tudjuk összehasonlítani őket, akkor minden jó benne eltérő módon, az ex wii jobb családi, xbox a tizenévesek és a PS3 mindenkinek, D. Nehéz megmondani, melyik a jobb! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Helyreállítási konzol Súgó | OpenSolaris vezetőtestület | A Windows operációs rendszerek | 3 | November 21, 2009 14:32 |
| My Little Bros (12 éves) konzol / Gaming Blog | Hybr! D | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 8. május 2009 01:06 |
| UK PC és Konzol Game Diagramok - Naprakész Heti | redden137 | PC és konzol játékok | 9 | 12. március 2009 16:24 |
| Cant bejelentkezni az ablak kék képernyő használata során helyreállítási konzol CD | stevevjai | A Windows operációs rendszerek | 14 | 16. január 2009 10:13 |
| Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 13 | 23. december 2008 20:41 |
| Téma eszközök | |
| |