![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לכולנו יש המועדפים שלנו והם נאמן מותגים שונים אשר קונסולת אולם בפועל הוא הטוב ביותר: Xbox 360 PS3 Wii בעלת הביצועים הטובים ביותר? הכי טוב שיש לו את המשחקים? שיש לו את חוויית המשחק המקוון הטוב ביותר. הרשימה יכולה להמשיך לנסות אך מאפשר לעבוד אילו היא הטובה ביותר, ואשר אינה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו רבים מכם אני לא יודע גדול gamer.
| |||
| |||
| את בוודאי את Xbox 360. מדוע? - עוד משחקים - איכות טובה יותר במשחקים - Gaming הקהילה המקוונת הגדולה ביותר אתה עלול לקבל את האדום 3 טבעות וכל בעיות חומרה עם זאת, גם עם זה יותר טוב אז את השני 2 עבור Hardcore Gaming |
|
| |||
| |||
| דייב את הזכות של Wii הוא נהדר למשפחות ו ארעי לשחק אבל לא ממש שם מקוון משחק משחקים באיכות גבוהה טום מצטער אבל בתור Xbox מסביב כבר עבר כל כך כמובן יהיה יהיו יותר משחקים. ה PS3 יש יותר כוח עיבוד, blueray הכונן (לא HD הכונן שבו נמצא כעת חסר טעם) לבין איכות הווידאו טובה יותר באמצעות מסך HD. כמו כן את onlinse צד של PS3 הוא חינם, כך שאין לך Microsoft אותך מצוין |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 בשבילי משחק רע החברה מקוונים
|
| |||
| |||
| 360 ברור אף פעם לא שחקן רע כל חברה טובה יש לך לך לשחק משחקים אחרים. אני אוהב COD משחקים |
|
| |||
| |||
| PS3 למרות שאני יש wii: (, PS3 היא הטובה ביותר IMO מאחר שהדבר הטוב ביותר כמו גרפיקה של BluRay. זה לא יכול להיות אותו מספר משחקים כמו Xbox, PS3 אבל הוא צעיר יותר, כך אני בטוח יהיה טונות של משחקים לשחרר בעתיד, בתוספת המקוון של PS3 היא בחינם, הוא Xbox של רמאות, והם יודעים את זה: P |
|
| |||
| |||
| נכון מאוד Xbox הוא גר עם זאת רמאות theres כמה דברים חדשים נחמדים הם להוסיף אליו. |
|
| |||
| |||
| Xbox יכה את כולם:) מדוע? המשחקים הם הכי טובים ... הוא הטוב ביותר באינטרנט, תאמין לי, כולל התשלום המקוון שווה את זה על Xbox 360, יש הרבה דברים לעשות באינטרנט, הדגמות לשעבר להוריד בחינם ועוד ... |
|
| |||
| |||
| אני מאמין שאתה לא יכול להשוות אותם, הם כולם שם טוב בדרכים שונות, לשעבר wii יותר טוב עבור המשפחה, הילדים עבור Xbox ו PS3 לכולם; ד קשה לומר מי מהם יותר טוב! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסוף השחזור עזרה | ogb | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21 נובמבר 2009 14:32 |
| האחים ברביקיו הקטנה שלי (בת 12) מסוף מחשב / משחקי מזל בלוג | Hybr! ד | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 7 | 8 במאי 2009 01:06 |
| בריטניה PC ו קונסולת המשחקים מע - עדכון שבועי | redden137 | PC & קונסולת משחקים | 9 | 12th מרץ 2009 16:24 |
| לשפע להיכנס אל חלון מסך כחול בעת שימוש במסוף השחזור תקליטור | stevevjai | מערכות ההפעלה Windows | 14 | 16th ינואר 2009 10:13 |
| קובץ מערכת פגום, לא באתחול - יהיה השחזור לנגב הכונן הקשיח? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | 23 דצמבר 2008 20:41 |
| שרשרת כלים | |
| |