![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mes visi turime savo pasirinkimą ir yra ištikimi įvairių firmų tačiau kuri konsolė iš tiesų yra geriausias: Xbox 360 PS3 Wii Kuri geriausiai atlikti? Kuris yra geriausias žaidimų? Kuris yra geriausias online žaidimų patirtis. Sąrašas gali eiti bet leidžia pabandyti dirbti, kokie yra geriausi ir kurie nėra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip ir daugelis iš jūsų žino, aš nesu didelis Gamer.
Bet aš ir mano namas (kiti savininkai) 3 visi. Wii yra labai smagu ir puiku Multiplayer, šeimos stuff. Kaip ir Kalėdos buvo ūbavimas. Išskyrus, kad ant didelio HD TV PS3 įspūdį man labiausiai. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jos akivaizdžiai Xbox 360. Kodėl? - Daugiau žaidimų - Geresnės kokybės žaidimų - Didžiausias interneto žaidimų bendruomenės Galite gauti 3 raudonų žiedų ir visos techninės problemos, tačiau net ir kad jos geriau tada kitas 2 Hardcore žaidimų |
|
| |||
| |||
| Dave dešinėje Wii yra puikus šeimos ir laisvalaikio žaidimui, bet tikrai yra internete žaisti ir aukštos kokybės žaidimų Atsiprašome, bet Tom kaip xbox, buvo jau apie tai, žinoma, turės turės daugiau žaidimų. PS3 yra geresnis apdorojimo galia, blueray diskas (Ne HD diską, kurie dabar yra beprasmiška) ir geresnės vaizdo kokybės per HD ekranas. Pat onlinse pusėje PS3 yra nemokamas, todėl jūs neturite Microsoft kopijavimo galite išjungti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| man Xbox 360 Žaidžia Bad Company tinkle
|
| |||
| |||
| 360 Akivaizdu Niekada žaidėjo Bad Company nors gera gavo kitų žaidimų, kuriuos žaisti. Myliu COD žaidimai |
|
| |||
| |||
| PS3, nors aš savo wii: (, ps3 yra geriausias IMO, nes ji geriausia grafika ir Bluray. Jis gali būti ne tiek daug žaidimų, kaip "Xbox", bet PS3 yra jaunesnis, todėl aš tikiu, kad t žaidimai bus būti išleistas ateityje, plius PS3's online yra nemokamas, Xbox's PTL išjungti, ir jie žino, kad: P |
|
| |||
| |||
| Labai teisinga Xbox Live yra nuardyti Tačiau Theres some nice naujus įrenginius jie yra įtraukti į jį. |
|
| |||
| |||
| Xbox pranoksta juos visus:) Kodėl? Žaidimai yra geriausias ... Online yra geriausia, pasitikėk manimi, mokėdami už internete verta jį į "Xbox 360", yra daug ką daryti su internetu, ex demo atsisiųsti nemokamai ir dar daugiau ... |
|
| |||
| |||
| Manau, jums negalima lyginti juos, jie visi yra įvairių būdų gera, ex Wii yra geriau šeimai, Xbox, paaugliams ir PS3 visiems; D Sunku pasakyti, kuris iš jų yra geresnis! |