![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mums visiem ir mūsu draugi un lojāli dažādu marku tomēr kas konsole ir faktiski labākajiem:
Xbox 360 PS3 Wii Kas vislabāko sniegumu? Kurš ir labākais spēles? Kurš ir labākais online spēļu pieredzi. Sarakstu var turpināt, bet ļauj mēģināt strādāt, kura ir vislabāk un kas nav |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tā kā daudzi no jums zināt, es neesmu liels gamer.
Bet man ir visi 3 manā mājā (pārējie īpašnieki). Wii ir ļoti jautri un lielu daudzspēlētāju, ģimenes lietām. Tāpat kā Ziemassvētki, tas bija kliedziens. Neskaitot ka par lielu HD TV PS3 pārsteidza mani visvairāk. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Tā acīmredzot Xbox 360.
Kāpēc? - Vairāk spēles - Labākas kvalitātes spēles - Lielākā online gaming community Jūs varat saņemt 3 sarkanu gredzenu un visas aparatūras problēmas, tomēr pat, ka tās labāk tad citus 2 for hardcore gaming |
|
|
|||
|
|||
|
Dave Jūsu tiesības Wii ir lieliska ģimenēm un gadījuma spēles, bet tiešām ir tiešsaistes spēles un augstas kvalitātes spēles
Sorry tom bet xbox ir bijis aptuveni vairs tā, protams, būs būs vairāk spēles. PS3 ir labāka pārstrādes jauda, blueray disks (Nav HD disku, kas šobrīd ir bezjēdzīga) un labāku video kvalitāti ar HD ekrānu. Arī onlinse pusē PS3 ir bez maksas, lai jums nebūtu microsoft lielisks tu off |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
xbox 360 man
playing Bad Company online
|
|
|||
|
|||
|
360 acīmredzot
Nekad atskaņotājs Bad Company kādas labas got citas spēles jūs spēlējat. I love COD spēles |
|
|
|||
|
|||
|
PS3 gan es savu Wii: (, PS3 ir labākais SJO kā tas ir labākais grafikas no BluRay. Tā var būt ne tik daudz spēles kā Xbox, bet PS3 ir jaunāks, tāpēc es esmu pārliecināts t Spēles atbrīvo nākotnē, kā arī PS3 ir online ir bezmaksas, Xbox's ir noārdīt, un tie zina to: P
|
|
|
|||
|
|||
|
Very true Xbox Live ir noārdīt tomēr theres kādu jauku jaunu stuff tos papildinot to.
|
|
|
|||
|
|||
|
Xbox pārspēj tos visus:)
Kāpēc? Spēles ir labākais ... Online ir labākais, ticiet man, maksājot par tiešsaistē ir vērts to Xbox 360, ir daudz lietas, kas darīt ar internetā, ex lejupielāde demonstrācijas par brīvām un vairāk ... |
|
|
|||
|
|||
|
Es uzskatu, ka nevar salīdzināt tos, viņi visi ir labs, jo pastāv dažādi veidi, ex Wii ir labāka ģimenes, xbox, lai tīņi, un PS3 ikvienam, D. Ir grūti pateikt, kura no tām ir labāk!
|