![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wszyscy mamy naszych ulubieńców i są lojalni wobec różnych marek, które jednak konsola jest rzeczywiście najlepszy: Xbox 360 PS3 Wii Który ma najlepszą wydajność? Który ma najlepsze gry? Jakie ma doświadczenia najlepszych gier. Lista może pójść na próbę, ale pozwala na pracę, które jest najlepszym i która nie jest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak wielu z Was wiedzą, nie jestem wielkim graczem.
Ale mam wszystkie 3 w moim domu (innych firm). Wii to świetna zabawa i doskonały multiplayer, rodzina stuff. Jak xmas było zagwizdać. Oprócz tego na PS3 wielkim wrażeniem HD TV mnie najbardziej. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jej oczywiście Xbox 360. Dlaczego? - Więcej gier - Lepsza jakość gier - Największa społeczność gier on-line Możesz dostać 3 czerwone pierścienie i wszystkich problemów ze sprzętem jednak nawet lepiej, że jej wtedy inne 2 hardcore gier |
|
| |||
| |||
| Dave swoje prawo Wii jest wielkim dla rodzin i dorywcze gry, ale naprawdę nie istnieje w internecie i odtwarzać wysokiej jakości gry Przepraszamy, ale jako tom Xbox zostało już około tak oczywiście będzie musiał się więcej gier. PS3 ma lepsze moc, blueray dysk (nie napęd HD, które są już zbędne) oraz lepszej jakości wideo HD za pomocą ekranu. Również onlinse stronie PS3 jest bezpłatny, więc nie masz Microsoft zgrywania you off |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 dla mnie Bad Company gry online
|
| |||
| |||
| 360 oczywiście Nigdy gracza Bad Company jakieś dobre ma jakieś inne gry grasz. Kocham COD gier |
|
| |||
| |||
| PS3 choć posiada wii: (, PS3 jest najlepszym IMO, ponieważ najlepsze grafiki z BluRay. Może nie tyle gry Xbox, ale PS3 jest młodszy, więc jestem pewien ton gier Zwalnia się w przyszłości, oraz PS3 online jest bezpłatne, Xbox's jest zdzierać, a oni to wiedzą: P |
|
| |||
| |||
| Bardzo prawdziwe Xbox Live jest zdzierać theres jednak kilka przyjemnych nowych rzeczy są one dodając do niego. |
|
| |||
| |||
| Xbox bije je wszystkie:) Dlaczego? Gry są najlepsze ... Online jest najlepszy, zaufaj mi, ze w internecie jest wart ono na Xbox 360, znajduje się wiele rzeczy do zrobienia w Internecie, pobieranie ex demo za darmo i więcej ... |
|
| |||
| |||
| Wierzę, że nie można porównywać je, wszystkie są dobre w nim różne sposoby, ex Wii jest lepsze dla rodziny, dla nastolatków xbox, ps3 i dla wszystkich; D. Trudno powiedzieć, który z nich jest lepszy! |
![]() |
|
| Zakładki |