![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Všetci máme naše obľúbené a sú lojálni k rôzne značky, ktoré však konzola je skutočne najlepšie: Xbox 360 PS3 Wii , Ktorý má najlepší výkon? , Ktorý má najlepšie hry? , Ktorý má najlepší online herných zážitkov. Tento zoznam môže pokračovať, ale umožňuje vyskúšať prácu, čo je najlepšie a ktorá nie je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako mnohí z vás vedia Nejsem veľký hráč.
Ale já mám všetky 3 v mojom dome (ostatní vlastníci). Na Wii je to veľká zábava a je vynikajúci pre multiplayer, rodinné záležitosti. Podobne ako Vianoce, to bolo srdečne jedno. Vedľa že PS3 na vysokom HD televíziu mě nejvíc. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jeho samozrejme Xbox 360. Prečo? - Viac hier - Lepšia kvalita hry - Najväčší online hernej komunity Môžete získať 3 červené kruhy a všetky hardvérové problémy, ale aj s tým jeho lepšie ako ostatné 2 pre hardcore hraní |
|
| |||
| |||
| Dave vaše právo na Wii je skvelý pre rodiny a príležitostné hranie, ale nie v skutočnosti, že pre on-line hry a vysokú kvalitu hry Promiň Tome, ale jak xbox bola dlhšia asi tak samozrejme budú mať budú mať viac hier. Na PS3 má lepšie spracovanie, výkon, BlueRay mechaniku (ne HD mechaniky, ktoré sú teraz zbytočné) a lepšia kvalita videa cez HD obrazovky. Tiež onlinse bočnej strane PS3 je zadarmo, takže si nemusíte microsoft parane tě |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xbox 360 pro mě hrá zlé spoločnosti online
|
| |||
| |||
| 360 evidentně Nikdy hráč Bad Spoločnosť nejaké dobré dostal akúkoľvek inú hru hrať. Miluju COD hry |
|
| |||
| |||
| PS3 I keď vlastníte Wii: (, PS3 je najlepšie IMO pretože má najlepšiu grafiku ako BluRay. Možno to nie je toľko hier ako pre Xbox, ale PS3 je mladší, tak som si istý ton hry byť prepustený do budúcnosti, plus PS3 online je zadarmo, Xbox to je odparené, a oni to vedia: P |
|
| |||
| |||
| Veľmi pravdivé Xbox Live je odparené však Theres niektoré pekné nové veci sú, že k nej. |
|
| |||
| |||
| Xbox poráža všetkých:) Prečo? Tieto hry sú najlepšie ... Online je najvýhodnejšie, věř mi, on-line platby za zmienku stojí, že na Xboxu 360, tam je veľa vecí, ktoré sa s on-line, ex stiahnutie ukážky zdarma a ďalšie ... |
|
| |||
| |||
| Verím, že nemôžete porovnávať nich, všetky sú dobré tam rôzne spôsoby, ex Wii je lepšie pre rodinu, xbox pre dospievajúcich a ps3 pre každého, D. Je ťažké povedať, ktorý z nich je lepší! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Konzola pre zotavenie Help | OGB | Operačné systémy Windows | 3 | 21. novembra 2009 14:32 |
| My Little Bros (12 rokov) Console / Gaming Blog | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 7 | 8. mája 2009 01:06 |
| UK PC a konzoly Herné Charts - Updated Týždenný | redden137 | PC a herné konzoly | 9 | 12. marec 2009 16:24 |
| Cant prihlásiť do okna modrej obrazovky pri používaní konzoly na obnovenie CD | stevevjai | Operačné systémy Windows | 14 | 16. január 2009 10:13 |
| Systém súborov poškodený, nie je zavádzaním - bude Konzola pre zotavenie otrite pevný disk? | Samantha0101 | Všeobecné Software Chat | 13 | 23. decembra 2008 20:41 |
| Thread Tools | |
| |