![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми сви имамо избор и лојални различитим маркама ипак конзола која је заправо најбољи: Ксбокс 360 Пс3 Уии Који има најбоље перформансе? Која је најбоља игрица? Који је најбољи онлине гаминг искуство. Листа може да иде даље, али омогућава покушате рада који је најбољи и који није |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као и многи од вас знају нисам велики играч.
Али имам све 3 у мојој кући (други власници). Тхе Уии је одлична забава и велик за Мултиплаыер, породичне ствари. Као Божић, то је био крик сове. Осим тога пс3 на великом ХД ТВ импресиониран мене највише. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Његов очигледно Ксбокс 360. Зашто? - Више игара - Боља квалитета игре - Највећа онлине гаминг заједнице Ви мај добити 3 црвене колутове и свих хардверских проблема међутим чак и са својим боље да онда друга 2 за хардцоре гаминг |
|
| |||
| |||
| Даве је ваше право на Уии је одлична за породице и цасуал играње стварно постоји, али не и за онлине играње и висококвалитетне игре Жао нам је там већ као Ксбокс је око дуже тако, наравно, имати ће да има више игара. Пс3 има боље процесорска снагом, блуераы погон (Није ХД погон које се сада бесмислено) и боље видео квалитета путем ХД екрану. Такође је онлинсе страна пс3 је бесплатно, тако да не морате Мицрософт вам изврсно офф |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ксбокс 360 за мене свира лоше компаније онлине
|
| |||
| |||
| 360 оццигледно Никад плаыер Бад Цомпаны сваком добром добио било које друге игре коју играте. Волим Цод игре |
|
| |||
| |||
| Пс3 иако сам свој Уии: (, пс3 је најбољи јер је ИМО најбоља графика од БлуРаы. Он мај имати не као многе игре као Ксбокс, али пс3 је млађи, па сигуран сам да ће игре тона бити објављени у будућности, плус пс3'с онлине је слободан, а Ксбокс је откинути, а они то знам: П |
|
| |||
| |||
| Врло истинит Ксбокс уживо је откинути Тхереса но неке лепе нове ствари додајући да су на њега. |
|
| |||
| |||
| Ксбокс побеђује их све:) Зашто? У играма које су најбоље ... Онлине је најбоље, верујте ми, плаћајући за онлине важи то на Ксбокс 360, постоји доста ствари које треба да урадите са онлине, екс демо за бесплатно преузимање и више ... |
|
| |||
| |||
| Мислим да не можете упоредити их, сви су тамо добри различите начине, екс Уии је боље за породицу, за Ксбокс теенс, а пс3 за свакога; Д. Тешко је рећи које је боље! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рецоверы Цонсоле? Помоћ | ӦГБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 21. новембар 2009 14:32 |
| Мы Литтле Брос (12 година) конзоле / Гаминг Блог | Хыбр! Д | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 7 | 8 мај 2009 01:06 |
| УК ПЦ и конзоле Гаме Цхартс - Ажурирано Седмични | редден137 | ПЦ & конзоле Игре | 9 | 12 март 2009 16:24 |
| Цант пријавите на прозору плави екран при коришћењу конзоле за опоравак ЦД | стевевјаи | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 14 | 16 јануар 2009 10:13 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |