![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hepimiz ve ancak bu konsol farklı markalar için aslında sadık bulunmaktadır Favorilerime en iyi: Xbox 360 PS3 Wii En iyi performans var? En iyi oyunlar var? Hangisi en iyi online oyun deneyimi vardır. Listede olabilir ancak en iyi ve is not çalışacak deneyin sağlar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin gibi çok büyük bir oyun değil biliyorum.
| |||
| |||
| Bu tabii ki Xbox 360. Niçin? - Diğer oyunlar - Daha kaliteli oyunlar - Büyük online oyun topluluğu Siz ve tüm donanım sorunları ancak bile kendi ardından diğer 2 sert oyun için daha iyi 3 kırmızı halkalar alabilirsiniz |
|
| |||
| |||
| Dave için sağa Wii aile ve geçici oynarken ama gerçekten bu çevrimiçi oyun ve yüksek kalitede oyunlar için harika Üzgünüm baba ama Xbox daha çok tabii ki daha fazla oyun olacak olacak civarında olmuştur. PS3, bir HD ekranı üzerinden blueray sürücü, artık anlamsız olduğunu (Bir HD sürücü) ve daha iyi görüntü kalitesi daha iyi bir işlem gücü vardır. Böylece Microsoft, kapatma programı yok Ayrıca PS3 ve onlinse tarafı ücretsizdir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim için xbox 360 kötü şirket çevrimiçi oynamak
|
| |||
| |||
| 360 açıkçası Hiçbir oyuncu Bad Company iyi oynayacak başka oyunlar var. Ben oyun COD TR |
|
| |||
| |||
| PS3 olsa bir Wii kendi: (PS3 en iyi IMO olarak BluRay olarak en iyi grafik var. Bu Xbox gibi birçok oyun olarak değil, PS3 genç değil, olabilir ben eminim oyunların ton olacak Gelecekte, artı PS3 online ücretsiz yayımlanması, Xbox bir yağma etmek, ve bunu biliyorsun: P |
|
| |||
| |||
| Çok doğru Xbox Live kapalı Ancak bunun için ekliyorsanız bazı hoş yeni şeyler Theres bir çapkın olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Xbox hepsini yendi:) Niçin? Bu oyunları en iyi ... Online en iyi, online ödeme güven bana buna değer Xbox 360 ise, orada çok şey online olan, özgür ve daha eski indirme demo yapmak için bir ... |
|
| |||
| |||
| Ben bunları karşılaştırmak değil, hepsi farklı şekilde iyi olduğunu düşünürseniz, eski Wii aile için, gençler için xbox, daha iyi ve ps3 herkes için; D. Bu bir iyi olduğunu söylemek oldukça zordur! |
![]() |
|
| Bookmarks |