![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У всіх нас вибране і лояльно відносяться до різних марок Однак яка консоль дійсно краще: Xbox 360 PS3 Wii , Яка має краще виконання? , Яка має кращі ігри? , Яка має досвід кращих онлайн ігор. Список можна продовжувати, але дозволяє спробувати виробити який є найкращим і яка не |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як багато з вас знають, що я не великий гравець.
Але у мене є всі 3 в моєму будинку (інші власники). Wii є велике задоволення і велика для мультиплеєра, сімейні речі. Як Крижаний, це був гудок. Крім цього PS3 на великому HD TV мене вразило найбільше. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Його, очевидно, Xbox 360. Чому? - Більше ігор - Ігри Краща якість - Найбільшого ігрового співтовариства Ви можете отримати 3 червоні кільця і всіх проблем з апаратним Однак навіть, що її краще, ніж інші 2 для хардкорних ігор |
|
| |||
| |||
| Дейв твоє Wii відмінно підходить для сімей і випадкових грає, але насправді не існує для гри онлайн іграх і високу якість Вибачте те, а як Xbox був там досить довго так, звичайно, буде мати буде більше ігор. PS3 має кращу обчислювальну потужність, BlueRay диска (не HD-дисків, які зараз безглуздим) і найкращу якість відео через екран HD. Також onlinse бік PS3 є безкоштовним, тому ви не маєте Microsoft копіювання You Off |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 для мене грав погано компанії в Інтернеті
|
| |||
| |||
| 360, очевидно, Ніколи гравця Bad Company будь-який хороший отримали будь-які інші ігри ви граєте. Я люблю ГПК ігор |
|
| |||
| |||
| PS3 хоча я на власні Wii: (, PS3 є кращим ІМО, тому що він має кращу графікою від BluRay. Це може бути не так багато ігор, як Xbox, PS3, але молодше, тому я впевнений тонн Ігор будуть випущені в майбутньому, а також онлайн PS3 є безкоштовним, Xbox є Rip Off, і вони це знають: P |
|
| |||
| |||
| Дуже вірно Xbox Live є здирати Theres Однак деякі цікаві нові речі вони додають до нього. |
|
| |||
| |||
| Xbox б'є їх всіх:) Чому? Гра The Best ... Інтернет є кращим, повірте мені, платять за інтернет, що стоїть на Xbox 360, є багато такого, що робити з Інтернетом, завантаженні EX демо для вільного та багато іншого ... |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви не можете порівняти їх, всі вони у хорошому чи інші способи, екс Wii краще для сім'ї, для підлітків Xbox і PS3 для всіх; D. Важко сказати, який з них краще! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Консоль відновлення Допомога | OGB | Операційні системи Windows | 3 | 21 листопада 2009 14:32 |
| My Little Bros (12 років) Console / Gaming Blog | Hybr! D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 7 | 8 травня 2009 01:06 |
| ВЕЛИКОБРИТАНІЯ PC та консолі Game Charts - оновлюється щотижня | redden137 | PC & консоль Gaming | 9 | 12 березня 2009 16:24 |
| Нахиляє увійти у вікні синього екрану при використанні консолі відновлення CD | stevevjai | Операційні системи Windows | 14 | 16 січня 2009 10:13 |
| Системний файл пошкоджений, не завантаження - буде консоль відновлення знищити жорсткий диск? | Samantha0101 | General Software чат | 13 | 23 грудня 2008 20:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |