![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти момчета просто свърши FEAR за пореден път и съм напълно disappionted (и чувствам нека се, че те просто се отказах) с последните две нива и в края сцена. толкова просто се чудех какво завършек на игра, има ли се чувстват, нека ви за това, че общият боклук или безпредметно и ляво чувстваш "този го"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Едно не пролетта, за да има готовност почервенявам. Това е повече филм окончания за мен. За да бъде честен аз съм по принцип не се интересуват от историята линии за игри. Те са просто има доста много, тъй като те трябва да бъдат и са обикновено afterthoughts. Не ме разбирайте погрешно, това е хубаво да се получи достоен край, както и в Halo Halo 3, както и различни краища зависими от трудностите, които сте завършили игри. Отново Halo и Halo 3. (Не може да бъде притеснявана завършване Halo 2 в легендарния). Аз също играе играта да стигнем до края, но аз не искам да стигна до края да видите край.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| плячка .... краят беше bizzare и незадоволително. Основно, ти убият шефа, и плава корабът пространство в неделя тогава да свършиш обратно на Земята съвсем добре, и да научат това ще бъде продължение. Беше много тъпо аз имам да кажа ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Много по-лесно, отколкото Frogger.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| плячка беше там M8, друг лош край, когато те биха могли да направи повече, но все пак мисля, страха е най-лошото, тъй като имаше няколко големи количества |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| си изигра всичките от тях? Просто cuz играта приключва, не означава, неговото приключване. Има 3 страх изложени. 4-то скоро ще дойде. Аз играя за двете история линия и игра игра. Ето защо аз съм толкова придирчив за игри, което искам. , но страхът е все още една от любимите ми игра поредица за всички времена.
| |||
| |||
| cheesepuff Im не питам как поредица от игри довърша, просто за една игра, когато youve го свърши, гледани краят и си мислиш, че "този, че" както всички знаем, ако играта е успешен ще има sequels |
|
| |||
| |||
| ти арго казвам ви свърши една книга, докато не прочетох цялата история. едновременно с игри. |
|
| |||
| |||
| така основно cheesepuff това, което казвам е, че ти арго миналото решение за игра до последния игри изложени ?????? външния глупости пич получи реални и прочетете въпрос моля дори с книги Терес sequels поглед върху Harry Potter серия, и това, което ви казвам е, че в основата ти арго съдя някой от окончания (всяка пълна история), докато youve прочете последната книга. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Играх последното ниво на призива на Duty 4 на 4 съм с малко сън. Той беше смешно, защото бях толкова уморен, че тя е била почти напълно immersive, почти като сън. Работещи в около 60 mph в гърба на камион стрелба момчетата на войски в този вид на околната среда направи лесно най-добър играта приключва ли сте някога играч, но вероятно само защото на този опит. Той беше голям, но аз не би оценени дори в близост до по-високо ако не бях в действителност чувствах като бях в играта.
Наистина не мога да се сещам за нито един crappy игра окончания напоследък все пак. Мислех, че портала завършващ беше доста tacked, но това не се направи това, че лошите. Разбира се, че сте били играят предимно н.п. само игри напоследък, така че предполагам, че затова. Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| СВ КРЕП! Помощ! Бойците уби моя компютър. | обертон | Общи Хардуер Чат | 5 | 16-ти ноември, 2009 година 07:22 |
| Какъв принтер да си купя? (Само реализирани глупости как всичко-в-1 принтери са) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 Jan 2009 14:41 |
| Bt Homehub парче лайно ... Или е то? | Джими Шапка | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 25 май 2008 г. 03:06 |
| Стига глупости кажи ми защо! | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 6 | 15 Jan 2008 08:43 |
| Router IP и DNS адреси - F "@ £ $ ING глупости | supergibbon | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 11 Юли 2007 10:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |