![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj kluci jen hotové FEAR ještě jednou a jsem úplně disappionted (a cítí rozestřete, myslím, že prostě vzdal) se v posledních dvou úrovních a na konci scény. takže bylo jen zajímalo, co končí na hru, má, máte pocit, že ať jste si, že jsou celkem zbytečné kecy, nebo doleva a jste pocit "to je to"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden není jara do paměti snadno červenat. Je to další film koncovky pro mě. Chcete-li být upřímný Jsem obecně není zájem o vedení pro příběh hry. Jsou tam jenom docela daleko, protože mají být a jsou obvykle afterthoughts. Nechápejte mě špatně, je to pěkné získat slušné končí, stejně jako v Halo a Halo 3 a různé koncovky závislé na potíže, které jste dokončili her. Opět Halo a Halo 3. (Nepodařilo se obtěžoval dokončení Halo 2 v Legendární). Já taky hrát hry se dostanete na konec, ale já ne jen chtějí dostat do konce vidět konec.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| loupež .... konec byl bizzare a nevyhovující. podstatě, zabij bosse, a plout prostor lodi do neděle pak skončí zpět na Zemi úplně v pohodě, a dozvědět se, že to bude pokračování. to bylo dost hloupý mám říct ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Mnohem jednodušší, než Frogger.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| loupež byla tam M8, další špatný konec, kdy by mohl udělat víc, ale stále myslím strach byl nejhorší, protože má nějaké velké úrovně |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste hráli všichni? cuz jen hra končí neznamená jeho konec. existují 3 strachu ven. 4. brzy přijde. Hraju za obě linie příběhu a hry. To je důvod, proč jsem tak vybíravá na hry chci. ale strach je stále jednou z mých oblíbených herních sérií všech dob.
| |||
| |||
| cheesepuff im nebude ptát, jak sérii her dokončit, jen jednu hru, když youve dokonali, sledoval končí a vy myslíte, že "to je to", jak všichni víme, v případě, že hra je úspěšná tam bude pokračování |
|
| |||
| |||
| převýšení vám říkají vám hotové knihy, dokud jste si přečetli celý příběh. stejné hry. |
|
| |||
| |||
| cheesepuff takže v podstatě to, co jste říkal, že jste v minulosti převýšení rozsudek o hru až do poslední hry z ?????? naprostý hovno kámo získat reálný a přečtěte si prosím otázku dokonce s knihou theres pokračování podívat na Harryho Pottera řady, a jaké jsou vaše podstatě říká, že jste převýšení soudce některý z koncovky (každá plný text), dokud youve přečetl poslední knihu. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hrál jsem v poslední úrovni Call of Duty 4 na 4 AM s trochu vyspat. Bylo to legrační, protože jsem byl tak unavený, že je téměř úplně immersive, skoro jako sen. Spuštění asi na 60 mph v zadní části kamionu střelbě kluci z vojáků v jakési prostředí, to se snadno nejlepší Hra končí jsem kdy hrál, ale nejspíš jen proto, že ze zkušeností. Bylo to skvělé, ale já bych neměl hodnocené dokonce téměř stejně vysoké jako já měl skutečně pocit, jako bych byl ve hře.
Nemůžu opravdu myslíte, že jakékoli mizerný hra koncovky i když v poslední době. Myslel jsem, že to končí na portálu bylo docela připíchnutý dne, ale neučinila to tak zlé. Samozřejmě jsem byl hrát převážně MP pouze her v poslední době, tak si myslím, že to proč. Můj systém: 日夏子
|