μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Χάλια παιχνίδι καταλήξεις

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιανουαρίου 2008, 15:18
Ομάδα Δωρητών

Default Χάλια παιχνίδι καταλήξεις

Γεια σας παιδιά μόλις τελειώσει FEAR για άλλη μια φορά και είμαι απόλυτα disappionted (και είναι πολύ απογοητευμένοι, θεωρούν ότι μόλις παραιτήθηκε), με τα τελευταία δύο επίπεδα και τέλος σκηνή. έτσι ήταν ακριβώς αναρωτιούνται τι τελειώνει σε ένα παιχνίδι, έχει, νιώθεις, σας απογοητεύσει για να συνολικό χάλια ή άσκοπη και αριστερά σας συναίσθημα "thats it";

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 00:01
Ομάδα Δωρητών

Ένα δεν έρχονται στο μυαλό εύκολα κοκκινίζω. Είναι πιο καταλήξεις ταινία για μένα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι εν γένει ενδιαφέρονται για τις γραμμές ιστορία για τα παιχνίδια. Είναι ακριβώς εκεί λίγο πολύ, διότι πρέπει να είναι και είναι συνήθως Afterthoughts.

Μην με παρεξηγείτε, είναι ωραίο να πάρει ένα αξιοπρεπές τέλος, όπως και το Halo Halo 3, και διαφορετικές καταλήξεις που εξαρτώνται από την δυσκολία που έχετε ολοκληρώσει τα παιχνίδια. Πάλι Halo και Halo 3. (Δεν μπορούσε να ενοχλείται ολοκλήρωση Halo 2 Legendary).

Παίζω πάρα πολύ το παιχνίδι για να φτάσετε στο τέλος, αλλά εγώ δεν ήθελα να φτάσετε στο τέλος να δω το τέλος.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 00:18
Ομάδα Δωρητών

λεία .... η κατάληξη ήταν bizzare και ικανοποιητική. βασικά, θα σκοτώσει το αφεντικό, και να φέρουν ένα διαστημόπλοιο στον ήλιο. τότε θα καταλήξουμε πίσω στη γη εντελώς πρόστιμο, και να μάθουν εκεί πρόκειται να είναι μια συνέχεια. ήταν αρκετά ηλίθιος που έχω να πω ....

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 02:47
Ομάδα Δωρητών

Frogger 2! Πολύ πιο εύκολα από ό, τι Frogger.

Old 19 Ιανουαρίου 2008, 12:59
Ομάδα Δωρητών

λεία ήταν εκεί m8, ένα άλλο κακό τέλος, όταν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο φόβος ήταν η χειρότερη που είχε μερικά μεγάλα επίπεδα
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 16:09
Ομάδα Δωρητών

Έχετε παίξει όλα αυτά; cuz απλά ένα παιχνίδι τελειώνει δεν σημαίνει του τελικού. Υπάρχουν 3 φόβο έξω. 4ο σύντομα να έρθει. Παίζω για την ιστορία τόσο της γραμμής και του παιχνιδιού. Γι 'αυτό είμαι τόσο επιλεκτικοί σχετικά με το i παιχνίδια θέλουν. αλλά ο φόβος είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου σειρά παιχνίδι όλων των εποχών.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 17:17
Ομάδα Δωρητών

cheesepuff δεν IM ερωτά πώς μια σειρά από παιχνίδια φινίρισμα, μόνο το ένα παιχνίδι, όταν youve θα τελειώσει, είδαν τον τερματισμό και νομίζετε ότι "thats it", όπως όλοι ξέρουμε αν ένα παιχνίδι είναι επιτυχής, θα υπάρξουν συνέχειες
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 18:24
Ομάδα Δωρητών

λοξοτομείτε πούμε ότι τελείωσε ένα βιβλίο μέχρι να έχετε διαβάσει την όλη ιστορία. ίδια με τα παιχνίδια.
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 00:46
Ομάδα Δωρητών

έτσι βασικά cheesepuff αυτό που λέτε είναι ότι λοξοτομείτε τελευταία απόφαση σχετικά με ένα παιχνίδι μέχρι τα τελευταία παιχνίδια έξω ??????
απόλυτη mate χάλια πάρει πραγματικά και να διαβάσετε την ερώτηση παρακαλώ
ακόμη και με τα βιβλία συνέχειες theres ματιά στην σειρά Harry Potter,
και τι σου λέει βασικά είναι ότι λοξοτομείτε δικαστής κάθε μία από τις καταλήξεις (κάθε μια πλήρη ιστορία) μέχρι youve διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο.
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 02:54
Ομάδα Δωρητών

Έπαιξα το τελευταίο επίπεδο του Call of Duty 4 στις 4 το πρωί με λίγο ύπνο. Ήταν αστείο, επειδή ήμουν τόσο κουρασμένη ότι ήταν σχεδόν εντελώς βυθισμένος, σχεδόν σαν ένα όνειρο. Τρέχοντας γύρω στο 60 μίλια/ώρα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού γυρίσματα παιδιά έξω από στρατεύματα στο εν λόγω είδος του περιβάλλοντος θα είναι εύκολα τα καλύτερος παιχνίδι τελειώνει έχω παίξει ποτέ, αλλά πιθανώς μόνο εξαιτίας αυτής της εμπειρίας. Ήταν μεγάλη, αλλά δεν θα έχει βαθμολογηθεί ακόμη και κοντά στην υψηλή όπως είχα στην πραγματικότητα δεν αισθάνθηκε σαν να ήταν στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάθε crappy καταλήξεις παιχνίδι όμως τον τελευταίο καιρό. Νόμιζα λήγει Πύλη ήταν αρκετά για μεμονωμένα αποσπάσματα, αλλά ότι δεν το κάνει τόσο κακό. Φυσικά, Παίζω κυρίως MP μόνο παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, οπότε υποθέτω ότι είναι ο λόγος.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HOLY CRAP! HELP! Bios Killed μου Pc. απόηχος Γενική Συζήτηση Hardware 5 16 Νοέμβρη 2009 07:22
Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) Theresonly1 Digital Imaging & Printers 3 29 Ιαν 2009 14:41
Bt Homehub ένα κομμάτι χάλια ... Ή μήπως είναι; Jimmy Hat Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 25η Μαΐου 2008 03:06
Κόψτε τα χάλια μου πει για ποιο λόγο! marsay001 Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 15 Ιαν 2008 08:43
Router διευθύνσεις IP και DNS - ΣΤ '@ $ £ σης χάλια supergibbon Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 11 Ιουλ 2007 10:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.