![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά μόλις τελειώσει FEAR για άλλη μια φορά και είμαι απόλυτα disappionted (και είναι πολύ απογοητευμένοι, θεωρούν ότι μόλις παραιτήθηκε), με τα τελευταία δύο επίπεδα και τέλος σκηνή. έτσι ήταν ακριβώς αναρωτιούνται τι τελειώνει σε ένα παιχνίδι, έχει, νιώθεις, σας απογοητεύσει για να συνολικό χάλια ή άσκοπη και αριστερά σας συναίσθημα "thats it";
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα δεν έρχονται στο μυαλό εύκολα κοκκινίζω. Είναι πιο καταλήξεις ταινία για μένα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι εν γένει ενδιαφέρονται για τις γραμμές ιστορία για τα παιχνίδια. Είναι ακριβώς εκεί λίγο πολύ, διότι πρέπει να είναι και είναι συνήθως Afterthoughts. Μην με παρεξηγείτε, είναι ωραίο να πάρει ένα αξιοπρεπές τέλος, όπως και το Halo Halo 3, και διαφορετικές καταλήξεις που εξαρτώνται από την δυσκολία που έχετε ολοκληρώσει τα παιχνίδια. Πάλι Halo και Halo 3. (Δεν μπορούσε να ενοχλείται ολοκλήρωση Halo 2 Legendary). Παίζω πάρα πολύ το παιχνίδι για να φτάσετε στο τέλος, αλλά εγώ δεν ήθελα να φτάσετε στο τέλος να δω το τέλος.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| λεία .... η κατάληξη ήταν bizzare και ικανοποιητική. βασικά, θα σκοτώσει το αφεντικό, και να φέρουν ένα διαστημόπλοιο στον ήλιο. τότε θα καταλήξουμε πίσω στη γη εντελώς πρόστιμο, και να μάθουν εκεί πρόκειται να είναι μια συνέχεια. ήταν αρκετά ηλίθιος που έχω να πω ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Πολύ πιο εύκολα από ό, τι Frogger.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| λεία ήταν εκεί m8, ένα άλλο κακό τέλος, όταν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο φόβος ήταν η χειρότερη που είχε μερικά μεγάλα επίπεδα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε παίξει όλα αυτά; cuz απλά ένα παιχνίδι τελειώνει δεν σημαίνει του τελικού. Υπάρχουν 3 φόβο έξω. 4ο σύντομα να έρθει. Παίζω για την ιστορία τόσο της γραμμής και του παιχνιδιού. Γι 'αυτό είμαι τόσο επιλεκτικοί σχετικά με το i παιχνίδια θέλουν. αλλά ο φόβος είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου σειρά παιχνίδι όλων των εποχών.
| |||
| |||
| cheesepuff δεν IM ερωτά πώς μια σειρά από παιχνίδια φινίρισμα, μόνο το ένα παιχνίδι, όταν youve θα τελειώσει, είδαν τον τερματισμό και νομίζετε ότι "thats it", όπως όλοι ξέρουμε αν ένα παιχνίδι είναι επιτυχής, θα υπάρξουν συνέχειες |
|
| |||
| |||
| λοξοτομείτε πούμε ότι τελείωσε ένα βιβλίο μέχρι να έχετε διαβάσει την όλη ιστορία. ίδια με τα παιχνίδια. |
|
| |||
| |||
| έτσι βασικά cheesepuff αυτό που λέτε είναι ότι λοξοτομείτε τελευταία απόφαση σχετικά με ένα παιχνίδι μέχρι τα τελευταία παιχνίδια έξω ?????? απόλυτη mate χάλια πάρει πραγματικά και να διαβάσετε την ερώτηση παρακαλώ ακόμη και με τα βιβλία συνέχειες theres ματιά στην σειρά Harry Potter, και τι σου λέει βασικά είναι ότι λοξοτομείτε δικαστής κάθε μία από τις καταλήξεις (κάθε μια πλήρη ιστορία) μέχρι youve διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έπαιξα το τελευταίο επίπεδο του Call of Duty 4 στις 4 το πρωί με λίγο ύπνο. Ήταν αστείο, επειδή ήμουν τόσο κουρασμένη ότι ήταν σχεδόν εντελώς βυθισμένος, σχεδόν σαν ένα όνειρο. Τρέχοντας γύρω στο 60 μίλια/ώρα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού γυρίσματα παιδιά έξω από στρατεύματα στο εν λόγω είδος του περιβάλλοντος θα είναι εύκολα τα καλύτερος παιχνίδι τελειώνει έχω παίξει ποτέ, αλλά πιθανώς μόνο εξαιτίας αυτής της εμπειρίας. Ήταν μεγάλη, αλλά δεν θα έχει βαθμολογηθεί ακόμη και κοντά στην υψηλή όπως είχα στην πραγματικότητα δεν αισθάνθηκε σαν να ήταν στο παιχνίδι.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάθε crappy καταλήξεις παιχνίδι όμως τον τελευταίο καιρό. Νόμιζα λήγει Πύλη ήταν αρκετά για μεμονωμένα αποσπάσματα, αλλά ότι δεν το κάνει τόσο κακό. Φυσικά, Παίζω κυρίως MP μόνο παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, οπότε υποθέτω ότι είναι ο λόγος. Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HOLY CRAP! HELP! Bios Killed μου Pc. | απόηχος | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 16 Νοέμβρη 2009 07:22 |
| Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) | Theresonly1 | Digital Imaging & Printers | 3 | 29 Ιαν 2009 14:41 |
| Bt Homehub ένα κομμάτι χάλια ... Ή μήπως είναι; | Jimmy Hat | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 25η Μαΐου 2008 03:06 |
| Κόψτε τα χάλια μου πει για ποιο λόγο! | marsay001 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 15 Ιαν 2008 08:43 |
| Router διευθύνσεις IP και DNS - ΣΤ '@ $ £ σης χάλια | supergibbon | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 11 Ιουλ 2007 10:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |