![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi momački pravedan završio Strah i opet sam totalno disappionted (i spusti osjećaju, misle da su odustali od svega), s posljednje dvije razine i kraj scene. tako da je samo zanima što je završio u igri, ima, ako se osjećate, neka ti dolje za ukupno sranje ili besmislene i ostavio vam osjećaj "koji je"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedan ne proleće na umu spremno porumeneti. To je više filmskih završetke za mene. Da budem iskren ja sam općenito nije zainteresiran za priču linija za igre. Oni 'ljepušan velik dio upravo tamo jer su se i obično afterthoughts. Ne bi mi krivo, to je lijepo dobiti pristojne okončan, kao u Halo i Halo 3, te različite završetke ovisne o teškoćama koje ste završili na igrama. Opet Halo i Halo 3. (Ne može biti smeta završenog Halo 2 u legendarni). Ja sam igrati igru do kraja, ali ja ne želim samo da se do kraja da vidi je završio.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| plijen .... završetka je bizzare i nezadovoljavajući. U osnovi, te ubiti šef i letjeti razmaka brod u sunce. onda zavrssiti natrag na zemlji sasvim u redu, i naučite tu će biti i nastavak. to je bio prilično glup moram reći ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Mnogo lakše nego Frogger.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| plijen je ondje m8, drugi je završio loše kada bi to moglo uraditi više, ali još uvijek mislite da je najgori strah jer je imao neke velike razine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste igrali sve od njih? cuz samo igra završava ne znači njezina završetka. postoje 3 strah out. 4. uskoro doći. Ja igrati za oba priča liniju i igrati igre. to je razlog zašto sam tako picky na igrama želim. ali strah je i dalje jedan od mojih omiljenih serija igra svih vremena.
| |||
| |||
| cheesepuff im ne pitajući kako su niz igara završiti, samo jedna igra našto youve završio ga, gledali je završio, a vi mislite "koji je" kao i mi svi znamo ako igra je uspješna bit će sequels |
|
| |||
| |||
| cant vam kažem ti završio knjigu dok ste pročitali cijelu priču. isto sa igrama. |
|
| |||
| |||
| pa u osnovi cheesepuff što govoriš je da te licemjerje prošlosti prosudbu o igri do zadnjih izvan igre ?????? izustiti sranje mate dobiti stvaran i pitanje molimo pročitajte čak i sa knjigama theres sequels pogledajte Harry Potter serijala, i što je u osnovi govore da ne mogu suditi neki od završetke (svaka punu priču) dok youve pročitati posljednji knjigu. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igrao sam posljednje razine Call of Duty 4 na 4, s malo spavanja. To je smiješno, jer sam bio tako umoran da je to gotovo u potpunosti immersive, gotovo kao san. Trčanje na oko 60mph u leđima kamionom strijeljanja dečki iz trupe u toj vrsti okruženja je lako u najbolji Igra je završio sam ikad igrao, ali vjerojatno samo zbog tog iskustva. Bilo je odlično, ali ja ne bi ocijenjeno je čak blizu kao visok je zapravo nisam osjećala kao da sam u igri.
Ne mogu stvarno mislim bilo jebani igre završetke iako u zadnje vrijeme. Mislio portala okončan je prilično tacked dana, ali da nije to tako loše. Naravno, Ive 'bio igranje uglavnom samo MP igara u posljednje vrijeme, na taj način JA pogodak taj' zašto. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| SVETA glupost! HELP! Bios poginuo moj pc. | intonacija | General Hardware Chat | 5 | 16 studeni 2009 07:22 |
| Što trebam printer kupiti? (Dovoljno je shvatila kako isprdak all-in-1 pisači su) | Theresonly1 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 29 siječanj 2009 14:41 |
| Bt Homehub komad sranje ... Ili je to? | Jimmy Hat | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 25. svibanj 2008 03:06 |
| Izrežite sranje mi reći zašto! | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 15 siječanj 2008 08:43 |
| Router IP i DNS adresa - F '@ $ £ ing. sranje | supergibbon | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 11. srpnja 2007 10:56 |
| Thread Tools | |
| |