![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys just FEAR kész vagyok még, és teljesen disappionted (és úgy érzik, engedd meg, gondolom, most adtam fel), az utolsó két szinten és a végső jelenetet. Csak úgy gondoltam, mit ér véget a játék, már úgy érzi, let you down, amiért teljes baromság vagy értelmetlen és bal érzi magát "thats it?"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tavasz előtt könnyen elpirul. Ez több film végeiknek nekem. Hogy őszinte legyek én általában nem érdekel a történet tételek a játékot. Azok csak ott elég sokat, mert kell, és általában afterthoughts. Ne érts félre, ez a szép, hogy egy tisztességes befejezés, mint a Halo és a Halo 3, és a különböző végeiknek függ, amelyeket nehéz már befejezte a játékot. Ismét a Halo 3 és a Halo. (Nem zavarta kitöltésével a Halo 2 Legendary). Én is a játékot, hogy a végére, de én nem akarok, hogy a végén látni a végét.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ragadozó .... a vége volt bizzare és nem kielégítő. Alapvetően, ha megölik a főnök, és légy egy ûrhajó a vasárnap akkor a végén vissza a földre teljesen rendben van, és tanulni ott lesz a folytatás. ez elég hülye azt kell mondanom ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Sokkal egyszerűbb, mint Frogger.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| ragadozó volt ott m8, újabb rossz vége lehet tenni, ha több, de még mindig hiszem, a félelem volt a legrosszabb, mert volt néhány nagy szintek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön játszott mindegyik? cuz csak egy játék vége nem jelenti azt, hogy vége. Jelenleg 3 félelem ki. 4. hamarosan jön. Játszom mindkét történet vonal és játék. that's why I'm so válogatós a játékokat akarok. de a félelem még mindig az egyik kedvenc játék sorozat valamennyi időt.
| |||
| |||
| cheesepuff im nem kérdezi, hogy egy sor olyan játékok befejezni, csak egy játék, ha youve befejezte azt, figyelte a vége, és gondolom, "amit az" mint tudjuk, ha a játék sikeres lesz sequels |
|
| |||
| |||
| Ön vidám mondom neked kész a könyv, amíg nem olvassa el az egész történetet. ugyanazt a játékot. |
|
| |||
| |||
| így alapvetően cheesepuff mit mondani, hogy te vidám korábbi ítéletet a játékot, amíg az utolsó játékok ki ?????? teljes crap mate kap valódi és kérjük, olvassa el a szóban forgó még a könyvek ott sequels nézd meg a Harry Potter sorozat, és mi az Ön alapvetően azt is, hogy vidám az egyik bíró a végeiknek (egy-egy teljes történet), míg az utolsó youve olvas könyvet. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én játszottam az utolsó szintjét a Call of Duty 4 a 4 kevés alvás. Vicces volt, mert annyira fáradt, hogy szinte teljesen immersive, majdnem mint egy álom. Szaladgált a 60mph a hátsó egy teherautó forgatás srácok a csapatok, hogy a fajta környezet teszi könnyen legjobb Játék vége, amit valaha is játszottam, de valószínűleg csak azért, mert az a tapasztalat. Jó volt, de nem lenne értékelt még közel olyan magas volt, én nem úgy éreztem, hogy valóban volt a játékban.
Nem igazán hiszem, minden szar játék végeiknek mostanában mégis. Gondoltam portál végződő tacked szép volt, de ez nem teszi, hogy rossz. Persze, én már játszani MP többnyire csak mostanában játékok, ezért azt hiszem, hogy ez miért. My System: 日夏子
|