![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה רק סיים עדיין פחד שוב AM לגמרי disappionted (ולהרגיש לאכזב, חושב שהם פשוט מיואש) האחרון עם שתי רמות וסיום במקום. אז רק תוהה מה היה הסוף של המשחק, יש, אתה מרגיש, לתת לך למטה בשביל להיות בסך הכל שטויות או חסר טעם והשאיר את מרגישה "thats זה"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין באביב דעתך על הסוס להסמיק. זה יותר סרט endings בשבילי. למען האמת, בדרך כלל, אני לא מעוניין בסיפור שורות למשחקים. הם פשוט יש די הרבה, כי הם צריכים להיות, והם בדרך כלל afterthoughts. לא מבין אותי לא נכון, זה נחמד לקבל הגון הסוף, כמו Halo 3 ו Halo, ושונה endings תלויה בהם אתה מתקשה השלמנו את המשחקים ב. שוב Halo 3 ו Halo. (אין אפשרות להשלים טרח Halo 2 ב האגדי). אני גם לשחק את המשחק כדי להגיע בסופו של דבר, אבל אני פשוט לא רוצה להגיע לסוף כדי לראות את הסוף.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לטרוף .... הסוף היה bizzare ו unsatisfactory. בעצם, אתה הורג את הבוס, ולעוף רווח הספינה לתוך השמש. אז בסופו של דבר חזרה על פני האדמה לגמרי בסדר, ולמד שם הולך להיות תוצאה. זה היה די מטומטם אני חייב לומר ....
| |||
| |||
| Frogger 2! הרבה יותר קל מאשר Frogger.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| טרף היה שם m8, שהסתיים רע אחר כאשר הם יכולים לעשות יותר, אבל עדיין חושב הפחד היה הכי גרוע כמו שזה היה חלק גדול ברמות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך כל משחק מהם? דודן רק משחק הקצוות אינו מתכוון את הסיום. יש פחד 3 החוצה. 4 בקרוב לבוא. אני משחק עבור שניהם שורה סיפור ומשחק לשחק. זה למה אני כל כך picky על משחקים שאני רוצה. אבל החשש הוא עדיין אחד האהוב עלי משחק סדרה של כל הזמנים.
| |||
| |||
| IM cheesepuff לא שואלים איך סדרת משחקים לסיים, רק משחק אחד youve כאשר סיימה את זה, צפו את הסוף ואתה חושב "thats את זה", כפי שכולנו יודעים אם המשחק יהיה מוצלח sequels |
|
| |||
| |||
| אתה צביעות לומר לך עד שתסיים ספר קראת את כל הסיפור. אותו הדבר עם משחקים. |
|
| |||
| |||
| אז בעצם cheesepuff מה אתה אומר את זה אתה צביעות הדין בעבר על המשחק עד האחרון משחקים מחוץ ?????? להגות שטויות חבר אמיתי לקבל ולקרוא את השאלה בבקשה אפילו עם ספרים theres sequels מסתכל על סדרת הארי פוטר, ומה בעצם אומר את זה אתה צביעות לשפוט כל אחד endings (כל אחד סיפור מלא) עד youve לקרוא את הספר האחרון. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיחקתי את האחרון ברמה של הסב של החובה 4 בשעה 4 בבוקר עם מעט שינה. זה היה מצחיק, כי הייתי כל כך עייפה שזה היה כמעט לחלוטין immersive, כמעט כמו חלום. ריצה מסביב בשעה 60mph בחלק האחורי של משאית הירי מחוץ בחורים באותו סדר הכוחות של הסביבה הופכת אותה בקלות את הטוב ביותר המשחק מסתיים אני כבר שיחק אי פעם, אבל כנראה זה רק בגלל החוויה. זה היה נהדר, אבל לא הייתי אפילו קרוב מדורגים זה גם היה גבוה, אני לא ממש התחשק לי היה את המשחק.
אני באמת לא יכול לחשוב על כל משחק crappy למרות endings לאחרונה. חשבתי הפורטל של הסוף היה די tacked ב, אבל זה לא עשה את זה כל כך נורא. כמובן, אני כבר משחק בעיקר MP משחקים רק לאחרונה, אז אני מניח כי הסיבה. המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HOLY CRAP! HELP! Bios נהרג My PC. | נימה | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 16 נובמבר 2009 07:22 |
| מדפסת מה כדאי לי לקנות? (רק איך לעזאזל כל realised-in-1 הן מדפסות) | Theresonly1 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 29 ינואר 2009 14:41 |
| Bt Homehub חתיכת חלאות ... או שזה? | Hat, ג 'ימי | רישות, מודמים & VoIP | 4 | ה -25 במאי 2008 03:06 |
| לחתוך את תגיד לי למה לעזאזל! | marsay001 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -15 בחודש ינואר 2008 08:43 |
| הנתב כתובות IP ו-DNS - F '@ £ $ ing שטויות | supergibbon | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 11th יולי 2007 10:56 |
| שרשרת כלים | |
| |