![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys tik baigė FEAR dar kartą ir esu visiškai disappionted (ir jaučiasi nuleista, manau, jie tiesiog paliko), su paskutiniais dviem lygiais ir pabaigos scena. tai buvo tiesiog įdomu, kas baigiasi, kad žaidimas, taip, jauti, tegul tave už tai, kad visos šiukšlės ar beprasmis ir kairėje Jūs jausmas "Thats it"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas ne pavasarį tai lengvai paraudonuoti. Tai daugiau filmų pabaigas už mane. Tiesą sakant aš apskritai nesidomi istorija linijos žaidimus. Jie tiesiog yra labai daug, nes jie turi būti ir paprastai yra afterthoughts. Don't get me wrong, it's nice gauti padorų baigėsi, kaip ir Halo ir Halo 3 ir skirtingas pabaigas priklausomas nuo kurios sunku baigsite žaidimus. Vėlgi Halo ir Halo 3. (Couldn't be bothered Užpildžiusi Legendinė Halo 2). Aš per žaidimą gauti iki pabaigos, bet aš ne tik nori su tikslu pamatyti baigiasi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| auka .... baigiasi buvo Bizzare ir nepatenkinamai. Iš esmės, jūs nužudyti bosą, ir skristi kosminiu laivu į saulę. Tada jūs galų gale grįžo į žemę visai gerai, ir mokytis ten vyksta, kad reikia tęsinio. buvo gana kvailas turiu pasakyti ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Daug lengviau nei Frogger.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| auka buvo ten M8, dar blogai baigiasi, kai jie galėtų padaryti daugiau, tačiau vis dar manau, baimė buvo blogiausia, nes ji buvo gana didelis lygis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs grojo jie visi? tiesiog cuz Žaidimas baigiasi dar nereiškia jo pabaigos. Yra 3 iš baimės. 4. greičiau ateiti. Aš žaisti už tiek story line ir žaidimą. Štai kodėl aš taip smulkmeniškas apie žaidimus noriu. tačiau baimė vis dar yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų serijos visais laikais.
| |||
| |||
| cheesepuff im ne paklausti, kaip žaidimų serijos apdaila, tik vieną žaidimą, kai Youve baigė ją, galėčiau pabaigti ir manote, kad "Viskas", kaip mes visi žinome, jei žaidimas sėkmingas bus sequels |
|
| |||
| |||
| you cant say baigėte knyga, kol perskaičiau visą istoriją. pats su žaidimais. |
|
| |||
| |||
| Taigi iš esmės cheesepuff ką pasakyti, kad jūs cant Anksčiau sprendimo dėl žaidimo iki paskutinės žaidimai iš ?????? Absoliutus šūdas mate gauti realią ir skaityti klausimas Prašome net knygų Theres sequels pažvelgti į Harry Potter serija, ir jūsų esmės pasakyti, kad jūs cant teisėjas bet galūnės (kiekvieną visą istoriją), kol viena Youve skaityti paskutinę knygą. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš grojo paskutinis lygis Call of Duty 4 po 4 val mažai miego. Tai buvo juokinga, nes aš taip pavargau, kad jis buvo beveik visiškai svaiginančius, beveik kaip sapnas. Bėgimas aplink ne 60mph į sunkvežimį atgal šaudymo vaikinai iš karių, kad Rūšiuoti aplinka tapo lengvai geriausias Žaidimas baigiasi I've ever grojo, bet tikriausiai tik dėl to, kad patirtis. Tai buvo didelis, tačiau aš nenoriu turėti vertinta dar arčiau kaip aukšto turėjo ne aš tikrai pajuto, kaip buvau žaidimą.
I can't really think bet Crappy žaidimo pabaigas, nors pastaruoju metu. Maniau Portalo pabaigos buvo gana tacked m., tačiau, kad nepadarė to, kad blogai. Žinoma, I've been playing daugiausia MP tik žaidimų pastaruoju metu, todėl I guess that's why. Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Holy Crap! HELP! BIOS nužudė mano kompiuteryje. | refleksas | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 16, 2009 07:22 |
| Kas spausdintuvas turėčiau pirkti? (Tiesiog suprato, kaip šūdas All-in-1 spausdintuvai) | Theresonly1 | Digital Imaging & Printers | 3 | 29 sausis 2009 14:41 |
| BT Homehub apie šūdas gabalas ... Or is it? | Jimmy Hat | Networking, Modems & VoIP | 4 | Gegužė 25, 2008 03:06 |
| Cut šūdas Tell Me Why! | marsay001 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 15 sausis 2008 08:43 |
| Router IP ir DNS adresus - F '@ £ $ Ing šūdas | supergibbon | Networking, Modems & VoIP | 3 | 11 liepa 2007 10:56 |
| Temos įrankiai | |
| |