![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys FEAR właśnie jeszcze raz i jestem całkowicie disappionted (i niech czują się w dół, uważają, że właśnie zrezygnował) z ostatnich dwóch poziomów i na koniec sceny. tak było po prostu zastanawiasz się, co do zakończenia gry, ma poczucie, niech Cię za total crap lub bezcelowe i lewo uczucie "thats it"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiosny do umysłu łatwo zaczerwienić. Jest bardziej filmu końcówek dla mnie. Szczerze mówiąc jestem generalnie nie interesuje historia linie do gier. Są one po prostu nie bardzo, bo mają być i są zwykle afterthoughts. Don't get me wrong, it's nice to get a decent kończąc, tak jak w Halo i Halo 3, oraz różnych zakończeń zależnych od trudności, które już zakończyły gry. Również i Halo 3 Halo. (Couldn't be bothered ukończeniu Halo 2 w Legendarny). Ja również w grze, aby dostać się do końca, ale ja nie chcę, aby dostać się do końca, aby zobaczyć zakończenie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zdobycz .... zakończenia Bizzare i była niezadowalająca. zasadniczo zabijesz szefa i pływały przestrzeni statku do niedziela wtedy kończy się powrotem na ziemi zupełnie dobrze, i uczyć się tam słychać się sequel. to było całkiem głupie mam do powiedzenia ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Dużo łatwiej niż Frogger.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| drapieżnych była tam m8, innym złe zakończenia kiedy mogłaby zrobić więcej, ale nadal uważam, strach był najgorszy, ponieważ miał kilka świetnych poziomów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan zagrał je wszystkie? cuz tylko gra kończy nie oznacza jego końca. Istnieją 3 strach obecnie. 4-ty wkrótce nadejść. I play dla obu story line i gry. that's why I'm so Wybredni na gry i wanna. ale strach jest nadal jednym z moich ulubionych serii gier wszech czasów.
| |||
| |||
| cheesepuff im nie pytając jak seria gier wykończenie, tylko jedna gra kiedy youve gotowych go obejrzeli zakończenia i myślisz "thats it", jak wszyscy wiemy, jeśli gra stanie się popularna nie będzie sequels |
|
| |||
| |||
| you cant say you zakończeniu książki, dopóki nie przeczytać całą historię. samo z grami. |
|
| |||
| |||
| tak zasadniczo cheesepuff co pan mówi się, że wyrok w sprawie ostatnich cant grę do ostatniego obecnie gry ?????? doszczętny crap oficer otrzymać i zapoznać się pytanie proszę nawet książek theres sequels patrzeć na Harry Potter series, i tym, co zasadniczo jest powiedzenie, że sędzia cant jedną z końcówek (każdy pełny historia) do youve przeczytać ostatnią książkę. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grałem ostatniego poziomu Call of Duty 4 na 4 AM z mało snu. To było zabawne, bo byłem tak zmęczony, że prawie całkowicie immersive prawie jak sen. Uruchamianie na około 60 mil na godzinę w tył ciężarówki strzelając chłopaki z wojska w tego typu środowiska dała się łatwo najlepszy gry kończąc I've ever gra, ale prawdopodobnie tylko dlatego, że z doświadczenia. To było świetne, ale nie miałoby to nawet bliskie oceniono jako wysokiej miał I rzeczywiście nie czuł jak byłem w grze.
I can't think of any really crappy choć ostatnio zakończeń gry. Myślałem portalu kończąc dołączona była ładna, ale tego nie zrobiłeś, że złe. Of course, I've been playing głównie MP gry tylko w ostatnim, więc I guess that's why. My System: 日夏子
|