mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Crap joc endings

Reply

Thread Tools
Old 18 ianuarie 2008, 15:18
Grupul de donator

Default Crap joc endings

Salut baieti am terminat FEAR încă din nou şi am disappionted total (si sa se simta lăsa în jos, cred că tocmai a renuntat), cu ultimele două niveluri şi scena de terminare. atât de mirat a fost exact ceea ce se încheie la un joc, are, te simti, lasa jos pentru a fi crap totală sau inutilă şi stânga te simti ", thats it"?

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 19 ianuarie 2008, 00:01
Grupul de donator

Default Crap joc endings

Nimeni nu se primăvară în minte uşor Redden. Este mai multe finaluri de film pentru mine.

Pentru a fi sincer eu sunt, în general, nu sunt interesate în linii de poveste pentru jocuri. Sunt chiar acolo destul de mult pentru că ei trebuie să fie şi sunt, de obicei afterthoughts.

Terminaţii Don't get me wrong, it's nice pentru a obţine un final decente, ca şi în Halo şi Halo 3, precum şi diferite dependente de dificultate pe care le-aţi completat jocuri de pe. Din nou Halo şi Halo 3. (Nu a putut fi deranjat de completare Halo 2 în Legendary).

I de asemenea juca jocul pentru a ajunge la final, dar eu nu doar nu vrei să ajungi la capăt pentru a vedea care se încheie.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 19 ianuarie 2008, 00:18
Grupul de donator

Default Crap joc endings

prada .... care se încheie a fost bizar şi nesatisfăcătoare. Practic, tu kill şeful, şi zbura o nava spatiala în soare. atunci veţi ajunge înapoi pe pământ în totalitate fin, si de a invata acolo va fi un sequel. îmi era destul de prost trebuie să spun ....

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 19 ianuarie 2008, 02:47
Grupul de donator

Default Crap joc endings

Frogger 2! Mult mai uşor decât Frogger.

Old 19 ianuarie 2008, 12:59
Grupul de donator

Default Crap joc endings

prada a fost acolo sus M8, un alt rău care se încheie atunci când acestea ar putea face mai mult, dar cred că se tem cel mai rău a fost ca a avut unele niveluri mari
Old 19 ianuarie 2008, 16:09
Grupul de donator

Default Crap joc endings

te-ai jucat tot de pe ei? cuz doar un joc se termină nu înseamnă sa terminat. Exista 3 frica afară. 4a în curând să vină. Eu joc pentru linie de poveste, cât şi jocului. de aceea eu sunt atât de jalnic pe jocuri-am dorit. dar frica este inca una din seria jocului meu preferat din toate timpurile.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 19 ianuarie 2008, 17:17
Grupul de donator

Default Crap joc endings

cheesepuff nu im cer cum o serie de jocuri termina, doar un joc atunci când youve terminat-o, privit încheie şi vă gândiţi la "thats it", aşa cum ştim cu toţii, dacă este un joc de succes vor exista sechele
Old 19 ianuarie 2008, 18:24
Grupul de donator

Default Crap joc endings

tu cant spui ai terminat-o carte, până când aţi citit intreaga poveste. same cu jocuri.
Old 20 ianuarie 2008, 00:46
Grupul de donator

Default Crap joc endings

Deci, practic cheesepuff ceea ce spuneţi este că tu cant hotărâre trecut pe un joc până la jocuri ultimul ??????
Mate rosti crap a lua real şi citiţi întrebare, vă rugăm să
chiar şi acolo cu sechele uita-te la cărţile din seria Harry Potter,
şi ceea ce vă spune în esenţă este că veţi judecător cant-una dintre terminatiilor (fiecare o poveste complet), până când youve citit ultima carte.
Old 20 ianuarie 2008, 02:54
Grupul de donator

Default Crap joc endings

Am jucat ultimul nivel de Call of Duty 4 la 4 AM cu somn putin. A fost amuzant, pentru că am fost atât de obosită că a fost aproape complet imersiv, aproape ca un vis. Rulează în jurul la 60 mile pe oră, în partea din spate a unui camion tir tipi de trupe în acest tip de mediu de a făcut-o cu uşurinţă cel mai bun Jocul se termină-am jucat vreodata, dar, probabil numai din cauza această experienţă. A fost grozav, dar eu nu ar fi evaluat chiar aproape la fel de mare au avut-am simtit ca nu sunt de fapt am fost în joc.

Nu pot să cred că într-adevăr cu privire la orice terminatiilor joc nasol în ultima vreme, totuşi. Am crezut că se termină portalului a fost destul de însăilat pe, dar care nu au putut fi aşa de rău. Desigur, am fost cea mai mare parte joc jocuri MP numai în ultimul timp, deci cred ca de aceea.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):