![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj kluci len hotové FEAR ešte raz a som úplne disappionted (a cíti rozmiestnite, myslím, že jednoducho vzdal) sa v posledných dvoch úrovniach a na konci scény. takže bolo len zaujímalo, čo končí na hru, má, máte pocit, že nech ste si, že sú celkom zbytočné kecy, alebo doľava a ste pocit "to je to"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden nie je jari do pamäte ľahko červena. Je to ďalší film koncovky pre mňa. Ak chcete byť úprimný Som vo všeobecnosti nie je záujem o vedenie pre príbeh hry. Sú tam jenom docela ďaleko, pretože majú byť a sú zvyčajne afterthoughts. Nechápejte ma zle, je to pekné získať dôstojnej končí, rovnako ako v Halo a Halo 3 a rôzne koncovky závislé na ťažkosti, ktoré ste dokončili hier. Opäť Halo a Halo 3. (Nepodarilo sa obťažoval dokončenie Halo 2 v Legendárne). Já taky hrať hry sa dostanete na koniec, ale já ne len chcú dostať do konca vidieť koniec.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lúpež .... koniec bol Bizzare a nevyhovujúce. podstate, zabij bossa, a plaviť priestor lode do nedele potom skončí späť na Zem úplne v pohode, a dozvedieť sa, že to bude pokračovanie. to bolo dosť hlúpy mám povedať ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Oveľa jednoduchšie, ako Frogger.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| lúpež bola tam M8, ďalšie zlý koniec, keď by mohol urobiť viac, ale stále myslím strach bol najhorší, pretože má nejaké veľké úrovne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste hral všetky z nich? Len cuz Hra končí, neznamená jeho koniec. existujú 3 strachu von. 4. čoskoro príde. Hraju za obe línie príbehu a hry. to je dôvod, prečo som tak náročný na hry chcem. ale strach je stále jedným z mojich obľúbených hier série všetkých dôb.
| |||
| |||
| cheesepuff im nebude pýtať, ako sériu hier dokončiť, len jednu hru, keď youve dokonali, sledoval končí a vy myslíte, že "to je to", ako všetci vieme, v prípade, že hra je úspešná tam bude pokračovanie |
|
| |||
| |||
| prevýšenia vám hovoria vám hotové knihy, kým ste si prečítali celý príbeh. rovnakej hry. |
|
| |||
| |||
| cheesepuff takže v podstate to, čo ste říkal, že ste v minulosti prevýšenia rozsudok o hru až do poslednej hry z ?????? naprostý hovno kamoš získať reálny a prečítajte si, prosím, otázku dokonca s knihou Theres pokračovanie pozrieť na Harryho Pottera radu, a aké sú vaše podstate hovorí, že ste prevýšenia sudca niektorý z koncovky (každá plný text), kým youve prečítal poslednú knihu. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hrál jsem v poslednej úrovni Call of Duty 4 na 4 AM s trochu vyspat. Bolo to legrační, pretože som bol tak unavený, že je takmer úplne immersive, skoro ako sen. Spustenie asi na 60 mph v zadnej časti kamióna streľbe chlapci z vojakov v akejsi prostredie, to sa ľahko najlepšie Hra končí som kedy hral, ale zrejme len preto, že zo skúseností. Bolo to skvelé, ale já bych neměl hodnotené dokonca takmer rovnako vysoké ako já mal skutočne pocit, ako by som bol v hre.
Nemůžu naozaj myslíte, že akékoľvek mizerný hra koncovky aj keď v poslednej dobe. Myslel som, že to končí na portáli bolo docela připíchnutý dňa, ale neurobila to tak zlé. Samozrejme som bol hrať prevažne MP len hier v poslednej dobe, tak si myslím, že to prečo. Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Do prdele! HELP! Bios zabil môjho Pc. | podtón | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 16.listopadu 2009 07:22 |
| Čo by som mal kúpiť tlačiareň? (Len uvedomili, ako svinstvo "all-in-1 sú tlačiarne) | Theresonly1 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 29. januára 2009 14:41 |
| Bt Homehub kus kecy ... Nebo snad ne? | Jimmy Hat | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 25. mája 2008 03:06 |
| Nekecej povedz mi prečo! | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 15. januára 2008 08:43 |
| Router IP adresy a DNS - F '@ $ £ ing svinstvo | supergibbon | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 11. júl 2007 10:56 |
| Thread Tools | |
| |