![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бок момачки праведан завршио Страх и опет сам тотално дисаппионтед (и спусти осећају, мисле да су одустали од свега), са последње две нивоа и крај сцене. тако да је само занима што је завршио у игри, има, ако се осећате, нека ти доле за укупно срање или бесмислене и оставио вам осећај "који је"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Један не пролеће на уму спремно поруменети. То је више филмских завршетку за мене. Да будем искрен ја сам уопште није заинтересован за причу линија за игре. Они 'згодан велик део управо тамо јер су се и обично афтертхоугхтс. Не би ми криво, то је лепо добити пристојне окончан, као у Хало и Хало 3, те различите завршетку зависне о тешкоћама које сте завршили на играма. Опет Хало и Хало 3. (Не може бити смета завршеног Хало 2 у легендарни). Ја сам играти игру до краја, али ја не желим само да се до краја да види је завршио.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| плен .... завршетка је биззаре и незадовољавајући. У основи, те убити шеф и летјети размака брод у сунце. онда заврссити натраг на земљи сасвим у реду, и стекнете ту ће бити и наставак. то је био прилично глуп морам рећи ....
| |||
| |||
| Фроггер 2! Много лакше него Фроггер.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| плен је ондје м8, други је завршио лоше када би то могло урадити више, али још увек мислите да је најгори страх јер је имао неке велике нивоа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сте играли све од њих? цуз само игра завршава не значи њеног завршетка. постоје 3 страх оут. 4. ускоро доћи. Ја играти за оба прича линију и играти игре. то је разлог зашто сам тако пицкы на играма желим. али страх је и даље један од мојих омиљених серија игра свих времена.
| |||
| |||
| цхеесепуфф им не питајући како су низ игара завршити, само једна игра нашто ыоуве завршио га, гледали је завршио, а ви мислите "који је" као и ми сви знамо ако игра је успешна бит ће секуелс |
|
| |||
| |||
| цант вам кажем ти завршио књигу док сте прочитали целу причу. исто са играма. |
|
| |||
| |||
| па у основи цхеесепуфф што говориш је да те лицемјерје прошлости процјену о игри до задњих ван игре ?????? изустити срање мате добити стварност и питање молимо прочитајте чак и са књигама Тхереса секуелс погледајте Харры Поттер серијала, и што је у основи говоре да не могу судити неки од завршетка (свака пуну причу) док ыоуве прочитати посљедњи књигу. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Играо сам последње нивоа Цалл оф Дуты 4 на 4, са мало спавања. То је смешно, јер сам био тако уморан да је то готово у потпуности иммерсиве, готово као сан. Трчање на око 60мпх у леђима камионом пуцање на момци из трупе у тој врсти окружења је лако у најбољи Игра је завршио сам икад играо, али вероватно само због тог искуства. Било је одлично, али ја не би оцијењено је чак близу као висок је заправо нисам осећали као да сам у игри.
Не могу да стварно мислим било јебани игре завршетку иако у задње време. Мислио портала окончан је прилично тацкед дана, али да није то тако лоше. Наравно, Иве 'био играње углавном само МП игара у последње време, на тај начин ЈА погодак тај' зашто. Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Холы Црап! ПОМОЋ! Биос убио мој ПЦ. | значење | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 16. новембар 2009 07:22 |
| Шта да принтер купити? (Довољно је схватила како бесмислица алл-ин-1 Штампачи су) | Тхересонлы1 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 29 јануар 2009 14:41 |
| БТ Хомехуб комад срање ... Или је то? | Јиммы Хат | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 25 мај 2008 03:06 |
| Исеците срање ми рећи зашто! | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 15 јануар 2008 08:43 |
| Роутер ИП и ДНС адреса - Ф '@ $ £ инг срање | супергиббон | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 11. јула 2007 10:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |